AD homeoffice PET

4D Puzzle – Sydney

Zobraziť katalóg
4D Puzzle – Sydney
– známeho mesta
Kód:  HRAif5988 Produktové číslo:  714832400326 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

4D Puzzle – Sydney Predaj skončil

4D Puzzle – Sydney

Puzzle baví malých i veľkých. Užite si skvelú zábavu a postavte si maketu slávneho mesta. 4D puzzle Sydney umožňuje zostaviť historické i súčasné stavby. Zábavnou formou zistíte, ako sa Sydney v priebehu rokov vyvíjalo. Chcete vedieť, ako vyzeralo v dobe zlatej horúčky? Máte možnosť. Alebo napríklad ako prebiehala veľká hospodárska kríza? Ani to nie je problém. Každá jednotlivá vrstva sa skladá na seba a štvrtou časťou je čas. Puzzle je naozaj unikátne. Máte k dispozícií 3 puzzle v 1. Dokáže pobaviť aj niečo naučiť. Konečný výsledok záleží len na vás.

Kľúčové vlastnosti 4D puzzle Sydney 

  • 4D Puzzle Sydney je jedinečná vzdelávacia hračka
  • Puzzle je vyrobené z kartónu
  • V balení je 1 023 dielikov
  • Stavebnica je vhodná pre deti od 8 rokov
  • Prvá časť obsahuje dieliky pre historickú vrstvu
  • Druhá časť obsahuje dieliky pre súčasnú vrstvu
  • Tretia časť obsahuje dieliky pre pamiatky a budovy
  • Štvrtá vrstva je čas

Unikátne 4D puzzle pre malých aj veľkých

Puzzle obsahuje štyri vrstvy. V prvej je obsiahnutá história z obdobia pred stovkami rokov v Sydney. V druhej je pripravená súčasnosť. Ako vyzerajú mestá a štáty v dnešnej podobe. Druhá vrstva sa ukladá na prvú a má výrezy aj pre prírodné úkazy. Tretia dopĺňa pamiatky a budovy a štvrtá predstavuje čas. Tu môžete vidieť, ako sa mestá vyvíjali v čase. Postupujte chronologicky tak, ako boli budovy skutočne postavené. Celé puzzle je veľmi podrobné. Nechýbajú ulice, parky, ostrovy, cesty alebo napríklad železničné dráhy.

Rozmery puzzle po zložení:
63 × 33 × 5 cm

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 4D Puzzle – Sydney Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4D Puzzle - Sydney. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 4D Puzzle - Sydney. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 4D Puzzle - Sydney. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 4D Puzzle - Sydney.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií