AlzaPlus+ kancelář

ABC123, školská súprava Bike, 4-dielna

Zobraziť katalóg
ABC123, školská súprava Bike, 4-dielna
Školská súprava , obsahom školskej súpravy aktovka, batoh, vybavený peračník a puzdro, hmotnosť: 1.5kg, rozmery: 40cm×32cm×18cm, výbava batoha: anatomicky tvarovaný chrbát, pevné dno a reflexné prvky, vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAkc02249 Produktové číslo:  3831124875536

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABC123, školská súprava Bike, 4-dielna Predaj skončil

ABC123, školská súprava Bike, 4-dielna

Aktovka disponuje veľkou priehradkou na umiestnenie všetkých potrebných pomôcok a udržuje si rovnaký tvar aj v prípade, že je plná alebo prázdna. Školský batoh od prvej chvíle zaujme aj školopovinné deti, aj ich rodičov svojím prepracovaným dizajnom a množstvom funkčných prvkov. Dizajnové, vopred plne vybavené puzdro, do ktorého boli umiestnené všemožné školské pomôcky, ako sú perá, nožnice a iné. Potreby, ktoré sa nezmestia do peračníka, bez starostí vložíte do puzdra. Nastaviteľné ramenné popruhy sa postarajú o to, že bude používanie aktovky bezpečnejšie a pomôže v boji so zlým vývojom detskej chrbtice. Nastaviteľné ramenné popruhy zaručia, že bude nosenie batoha veľmi pohodlné a zabráni zlému vývoju detskej chrbtice. Školská aktovka je vybavená anatomicky tvarovanými chrbtom, ktorý sa dokonale prispôsobí tvaru chrbtice vášho dieťaťa. Školský batoh má anatomicky tvarovaný chrbát, ktorý sa krásne prispôsobí tvaru chrbtice dieťaťa. Na zaručenie celoročnej ochrany, je aktovka vybavená reflexnými prvkami. Aby bol školák chránený po celý rok má batoh k dispozícii reflexné prvky. Bočné elastické vrecká použijete na umiestnenie desiat alebo fľaše na pitie. Školská súprava ABC123 je dobrou voľbou pre deti od 6 rokov. Hmotnosť aktovky je 1,5 kg. Hmotnosť samotného batoha je 1,5 kg. Rozmery aktovky sa rovnajú hodnotám 40 cm × 32 cm × 18 cm. Rozmery batoha sa rovnajú hodnotám 40 cm × 32 cm × 18 cm.

Základné vlastnosti školskej súpravy ABC123, školská súprava Bike, 4-dielna

  • Do aktovky umiestnite všetky školské pomôcky aj učivo
  • Batoh na všetky učebnice a ďalšie školské potreby
  • Praktické plne vybavené puzdro, do ktorého umiestnite ceruzky či nožnice
  • Nastaviteľné ramenné popruhy zabránia zlému vývoju chrbtice
  • Prítomnosť reflexných prvkov na zabezpečenie ochrany dieťaťa
  • Školská aktovka sa zvládne prispôsobiť tvaru chrbtice vášho dieťaťa
  • Školský batoh sa dokonale prispôsobí tvaru chrbtice vášho dieťaťa
  • Bočné vrecká slúžia na uloženie fľaše na pitie alebo desiaty

Vlastnosti aktovky ABC123, školská súprava Bike, 4-dielna

Vlastnosti batoha ABC123, školská súprava Bike, 4-dielna

Aktovka vyrobená s anatomicky tvarovanou zadnou časťou, ktorá udrží telo vášho dieťaťa v správnej polohe. Batoh má anatomicky tvarovanú zadnú časť, ktorá zaručí, že držanie tela vášho dieťaťa bude správne. Do bočných vreciek možno uložiť všetky veci, ktoré sa do hlavných vreciek nezmestia. Zásluhou nastaviteľných ramenných popruhov možno aktovku prispôsobiť podľa potrieb dieťaťa. S pomocou nastaviteľných ramenných popruhov môžete nastaviť výšku batoha individuálne podľa potreby dieťaťa. Pevné dno udržuje stály tvar aktovky a zabraňuje ničeniu školských pomôcok, učebníc a zošitov. Pevné dno udržuje stály tvar batoha a zamedzuje stláčaniu rohov učebníc a zošitov. Dôležitou výbavou sú reflexné prvky na zachovanie väčšej bezpečnosti vášho dieťaťa.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Obsah školskej súpravy
Aktovka, Batoh, Vybavený peračník, Puzdro Hotovo!
Vybavenie
Vrátane vybavenia Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Školská súprava

Obsah školskej súpravy
Aktovka, Batoh, Vybavený peračník, Puzdro Hotovo!

Peračník

Vybavenie
Vrátane vybavenia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ABC123, školská súprava Bike, 4-dielna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABC123 školní set Bike 4dílný.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií