AlzaPlus+ kancelář

ABC123, školská súprava Jednorožec

Zobraziť katalóg
ABC123, školská súprava Jednorožec
Školská súprava , obsahom školskej súpravy aktovka, batoh a nevybavený peračník, hmotnosť: 1.5kg, rozmery: 42cm×34cm×25cm, výbava batoha: anatomicky tvarovaný chrbát, pevné dno a reflexné prvky, vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAkc02245 Produktové číslo:  3831124870937

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABC123, školská súprava Jednorožec Predaj skončil

ABC123, školská súprava Jednorožec

Aktovka disponuje veľkou priehradkou na umiestnenie všetkých potrebných pomôcok a udržuje si rovnaký tvar aj v prípade, že je plná alebo prázdna. Školský batoh od začiatku priláka pozornosť všetkých školopovinných svojím precíznym spracovaním a veľkým dôrazom na praktickú funkčnosť. Okrem aktovky súprava obsahuje aj peračník, ktorý je pre každého študenta nutnosťou. Okrem batoha sa v súprave nachádza peračník, ktorý je potrebnou výbavou pre každého študenta. S pomocou nastaviteľných ramenných popruhov bude nosenie aktovky komfortnejšie a pomôže zabrániť zlému vývoju detskej chrbtice. S pomocou nastaviteľných ramenných popruhov bude používanie batoha komfortné a zamedzí tak zlému vývoju detskej chrbtice. Školská aktovka je vybavená anatomicky tvarovanými chrbtom, ktorý sa dokonale prispôsobí tvaru chrbtice vášho dieťaťa. Školský batoh je opatrený anatomicky tvarovaným chrbtom, ktorý sa krásne prispôsobí tvaru chrbtice dieťaťa. Na zaručenie celoročnej ochrany, je aktovka vybavená reflexnými prvkami. Aby bola zaručená celoročná ochrana školáka, je batoh vybavený reflexnými prvkami. Bočné elastické vrecká sa hodia na uloženie desiaty, fľaše na pitie alebo peračníka. Školská súprava ABC123 sa hodí pre deti od 6 rokov. Hmotnosť samotnej aktovky sa rovná hodnote 1,5 kg. Hmotnosť samotného batoha je 1,5 kg. Rozmery aktovky sú 42 cm × 34 cm × 25 cm. Rozmery batoha sa rovnajú hodnotám 42 cm × 34 cm × 25 cm.

Dôležité vlastnosti školskej súpravy ABC123, školská súprava Jednorožec

  • Do aktovky sa vojdú všetky školské pomôcky a učivo
  • Batoh obsiahne všetky učebnice aj ďalšie školské pomôcky
  • Nastaviteľné ramenné popruhy slúžia na ochranu chrbtice pred zlým vývojom
  • Prítomnosť reflexných prvkov na celoročnú ochranu dieťaťa
  • Školská aktovka sa zvládne prispôsobiť tvaru chrbtice vášho dieťaťa
  • Školský batoh sa vie prispôsobiť tvaru chrbtice vášho dieťaťa
  • Bočné vrecká slúžia na uloženie fľaše na pitie alebo desiaty

Vlastnosti aktovky ABC123, školská súprava Jednorožec

Vlastnosti batoha ABC123, školská súprava Jednorožec

Aktovka disponuje anatomicky tvarovanou zadnou časťou, ktorá zabezpečí správne držanie tela dieťaťa. Batoh je vyrobený s anatomicky tvarovanou zadnou časťou, ktorá udrží telo vášho dieťaťa v správnej polohe. Do bočných vreciek sa zmestí všetko potrebné, čo vaše dieťa bude potrebovať. S pomocou nastaviteľných ramenných popruhov možno aktovku prispôsobiť potrebám dieťaťa. S pomocou nastaviteľných ramenných popruhov možno ľahko nastaviť výšku batoha podľa potrieb dieťaťa. Vďaka pevnému dnu aktovka drží tvar a zabraňuje stláčaniu rohov učebníc a zošitov. Pevné dno udržuje tvar batoha a zamedzuje ničeniu učebníc a zošitov. Veľkou prednosťou sú reflexné prvky, vďaka ktorým bude vaše dieťa dostatočne vidieť aj pri horšej viditeľnosti.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Obsah školskej súpravy
Aktovka, Batoh, Nevybavený peračník Hotovo!
Vybavenie
Bez vybavenia Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Školská súprava

Obsah školskej súpravy
Aktovka, Batoh, Nevybavený peračník Hotovo!

Peračník

Vybavenie
Bez vybavenia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ABC123, školská súprava Jednorožec Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ABC123 školní set Jednorožec.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií