Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Air Swimmers - Lietajúca ryba (Žralok)

Zobraziť katalóg
Air Swimmers - Lietajúca ryba (Žralok)
4,3 18 hodnotení
Nafukovačka Dĺžka cca 140 cm, odporúčaný vek od 12 rokov
Kód:  ZB579p1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Air Swimmers - Lietajúca ryba (Žralok) Predaj skončil

Air Swimmers - Lietajúca ryba (Žralok)

Lietajúci ryba pripláva ako víťaz súťaže HRAČKA ROKU 2011 - Toy of the Year Awards. Stala sa fantastickou zábavou pre malých aj veľkých. Lietajúcu ryba je hračka, ktorá sa voľne pohybuje v priestore vďaka diaľkovému ovládaniu a héliu, ktoré je vnútri ryby. Diaľkové ovládanie umožňuje pohyb nielen dopredu, ale aj hore a dolu. Jednoduché ovládanie je zaručené vďaka patentovanému systému vyvažovania.

Telo je vyrobené z odolného nylonu. Nemusíte sa teda obávať. Náraz túto lietajúcu hračku len tak nepoškodí. Lietajúca ryba sa radšej ľahko odrazí, než aby došlo k pretrhnutiu, prasknutiu alebo poškodeniu. Vďaka nylonu vydržia lietajúce ryby nafúknuté až niekoľko dlhých týždňov. Diaľkové ovládanie funguje na 4 AAA batérie a motorček v tele ryby poháňa jedna AAA batérie. Telo ryby sa jednoducho naplní héliom ako klasický balónik. Samozrejme možno rybu kedykoľvek vypustiť a opäť naplniť. Pozor hélium nie je súčasťou balenia!

Parametre a špecifikácia:

Vyhotovenie: žralok
Veľkosť: dĺžka cca 140 cm, výška cca 45 cm
Hmotnosť: cca 0,5 kg
Motorček: 1x batéria AAA
Diaľkové ovládanie: 4x batéria AAA

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak Velma helium he potreba dokoupit...? Doporucili byste mi nejaky? Dekuji Karolina

Diskusia a poradňa k Air Swimmers - Lietajúca ryba (Žralok)
Príslušenstvo pre Air Swimmers - Lietajúca ryba (Žralok) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Air Swimmers - Létající ryba (Žralok). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Air Swimmers - Flying Fish (Shark). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Air Swimmers - Flying Fish (Shark). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Air úszók - Flying Fish (Shark).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií