Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Avengers Iron Man

Zobraziť katalóg
Avengers Iron Man
4,0 1 hodnotení
Figúrka – výška postavy 30 cm, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAif6241a Produktové číslo:  ASRT5010993461899 Stránky výrobcu

Avengers Iron Man

Máte doma milovníkov Avengers? Kúpte im jedného z najnovších hrdinov. Figúrky sú inšpirované filmom, a tiež sú doplnené nové postavy. Figúrka Avengers je dostatočne veľká a má 5 bodov aretácie pre dokonalé hranie sa. S týmito figúrkami Avengers deti zažijú veľa nových dobrodružstiev. Figúrka je vyrobená z kvalitného plastu, preto prežije aj drsnejšie zaobchádzanie, ktoré je pri záchrane sveta nevyhnutné. S 5 pohyblivými kĺbmi sú figúrky ako živé. Urobte radosť nielen deťom, ale napríklad aj vám a kúpte si figúrky Avengers.

Kľúčové vlastnosti figúrky Avengers Iron Man

  • Figúrky Avengers – inšpirované filmom
  • Vyrobená z odolného plastu pre drsnejšie zaobchádzanie
  • 5 pohyblivých kĺbov pre dokonalé hranie sa
  • Vhodné pre deti od 4 rokov
  • Figúrka: Iron Man

Veľkosť figúrky:
30 cm

Parametre a špecifikácia

Druh
Figúrky Hotovo!

Druh

Druh
Figúrky Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Avengers Iron Man Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avengers Iron Man. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hasbro Marvel Avengers Infinity War - Iron Man Actionfigur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hasbro Marvel Avengers Infinity War - Iron Man Actionfigur. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Avengers Iron Man.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií