Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BABY Annabell chlapček

Zobraziť katalóg
BABY Annabell chlapček
Bábika pre dievčatá, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif3512 Produktové číslo:  4001167794654 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY Annabell chlapček

Každé malé dievčatko chce mať svoje vlastné bábätko, o ktoré sa môže starať. Bábika BABY Annabell je na to ako stvorená! Krásny roztomilý chlapec oblečený do modrej, ktorý sa ešte ku všetkému dokáže správať ako skutočné dieťa. BABY Annabell chlapček reaguje na dotyk a má niekoľko životných funkcií. Podporuje rozvoj zodpovednosti za druhých a empatiu. Kto by odolal chlapčekovým veľkým očiam?

Kľúčové vlastnosti BABY Annabell chlapčeka

  • Bábika verne napodobňuje skutočné bábätko
  • Rozvíja detskú fantáziu a starostlivosť o druhých
  • V balení má niekoľko potrebných doplnkov
  • Má niekoľko životných funkcií a reaguje na dotyk
  • BABY Annabell chlapček je oblečený v modrej
  • Na fungovanie sú potrebné batérie

Životné funkcie bábiky napodobňujú bábätko

S malým bábätkom sa musí zaobchádzať opatrne, preto BABY Annabell chlapček potrebuje stále veľa spánku. Našťastie sa dá ľahko ukolísať, stačí ho pohojdať v náručí. Po chvíli zatvorí oči a spokojne zaspí. Občas sa mu však niečo nepáči, a tak začne plakať. Po lícach sa mu kotúľajú naozajstné slzy, ale mamička si určite poradí a upokojí ho modrým cumlíkom. Samozrejme je potrebné ho občas aj nakŕmiť z jeho obľúbenej fľaše. Avšak pozor, BABY Annabell dokáže aj čúrať. Po jemnom pohladení po tvári sa odvďačí veselými táraninami.

BABY Annabell chlapček v typicky modrej farbe

Bábika BABY Annabell vyzerá ako malý princ. Môžu za to modré dupačky s vyšívanou ovečkou a modrá čiapka. So sebou má všetky potrebné drobnosti – podbradník, fľaštičku a cumlík. Aj pre mamičku má malý darček v podobe ligotavého medailónu.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABY Annabell chlapček Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell chlapeček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baby Annabell Junge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baby Annabell Junge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Annabell fiú.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií