AlzaBoxy Q1 Aplikace

BABY Annabell Mia

Zobraziť katalóg
BABY Annabell Mia
Bábika pre dievčatá, odporúčaný vek od 2 rokov
Kód:  HRAif3516 Produktové číslo:  4001167794227 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY Annabell Mia

Každé malé dievčatko túži po bábike, o ktorú by sa mohlo starať ako mamička. Pre tie najmenšie je tu Baby Annabell Mia s roztomilými modrými očami, ktoré na svet vykúkajú spod dlhých rias. Má mäkké telíčko, s ktorým sa môžu deti maznať. Končatiny sú vyrobené z mäkkého plastu. Bábiku Miu je teda možné vziať aj do postele na spanie bez obáv z toho, že by sa rozbila.

Kľúčové vlastnosti bábiky Annabell Mia

  • Detailne spracovaná bábika značky Baby Annabell
  • Mia má mäkké telíčko aj končatiny
  • Bábika je 43 cm vysoká
  • Súčasťou balenia je fľaštička a cumlík, oboje v ružovej farbe
  • Bábätko má na sebe zdobené dupačky a čiapočku
  • Reprezentuje naozajstné novorodeniatko

Bábika s množstvom doplnkov

Bábika Mia je doplnená množstvom detailov, vďaka ktorým vyzerá ako naozajstné bábätko. Krásne sklenené oči majú modrú farbu a nežmurkajú. Pusinka je ľahko pootvorená, aby sa do nej dal vložiť cumlík alebo fľaša. Oba doplnky sú súčasťou balenia. Bábätko je oblečené do slušného ružového oblečku – dupačiek s kvetinovým vyšívaním, ozdobným čipkovaným lemovaním a mašličkami. Na hlave má čiapočku ladiacu so zvyškom oblečenia. Pomazlite sa so 43 cm vysokú bábikou Annabel Miou a rozmaznávajte ju ako skutočné novorodeniatko!

Kvalita značky Annabell

Značka Baby Annabell od spoločnosti Zapf Creation sa už mnoho rokov špecializuje na výrobu bábik a hračiek pre dievčatá. Preto si môžete byť istí, že svojim deťom kupujete jedinečnú kvalitu. Malé dievčatká si natrénujú materskú starostlivosť, starosť o druhých a rozvinú svoju fantáziu. S bábikou Miou sa nikdy nebudete nudiť.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
2 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
2 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den.v popise pisete ze ocicka nemrkaju.to znamena ze sa jej nezatvaraju ked lezi?dakujem

Dobrý den, jaké přesné funkce má tato panenka?

Diskusia a poradňa k BABY Annabell Mia
Príslušenstvo pre BABY Annabell Mia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell Mia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Annabell Mia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Annabell Mia. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Annabell Mia.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií