Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Baby Annabell Newborn Soft

Zobraziť katalóg
Baby Annabell Newborn Soft
4,7 3 hodnotení
Bábika pre dievčatá, odporúčaný vek od 0 rokov
Kód:  HRAif3544 Produktové číslo:  4001167700006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Baby Annabell Newborn Soft

Hebká a mäkká bábika bude robiť dokonalého spoločníka najmenším bábätkám. Baby Annabell Newborn Soft v ružovej farbe vykúzli úsmev na tvári, pomôže deťom zaspať a počas hrania rozvinie ich fantáziu. Tiež pomáha k utužovaniu empatie a učí zodpovednosti o druhých. Vnútri tela má bábika zašitú hrkálku.

Kľúčové vlastnosti Baby Annabell Newborn Soft

  • Bábika v ružových šatách a čiapkou
  • 100% extra jemná látka
  • Rozvíja empatiu a predstavivosť
  • Baby Annabell má vnútri zabudovanú hrkálku
  • Je vhodná pre deti od narodenia
  • Obľúbený motív Baby Annabell ovečiek na oblečení a čiapke

Jedinečná bábika v ružovom vyhotovení

Vďaka roztomilému spracovaniu sa bábika Baby Annabell rýchlo stane najlepšou kamarátkou všetkých detí. Na sebe má sýto ružové šatôčky s ozdobným golierikom. Hlavu pokrýva rovnomerne farebná čiapočka, ktorá má vtipné ušká previazané mašličkou. Tvár plyšovej hračky je vyšívaná – dve modré očká, noštek a stále sa usmievajúce ústočká. Líčka sa bábike sfarbili doružova. 

Baby Annabell s hrkálkou

Malá ružová kamarátka je vyrobená z neobvykle hebkej látky. Vďaka tomu sa výborne hodí do detskej postieľky, kde pomôže so zaspávaním. Hrkálka všitá v bábike deti zabaví a môžu sa s ňou hrať. Plyšové hračky u detí rozvíjajú empatiu, učia ich zodpovednosti za ďalšie tvory a podporujú fantáziu a predstavivosť. K tomu všetkému bola Baby Annabell Newborn Soft stvorená, a to pre deti už od narodenia. Bábiku môžete prať v rukách.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Baby Annabell Newborn Soft Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell Newborn Soft. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Annabell Newborn Soft. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Annabell Newborn Soft. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Annabell puha újszülött.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií