BABY Annabell Súprava „učím sa na nočník“

Zobraziť katalóg
BABY Annabell Súprava „učím sa na nočník“
Doplnok pre bábiky – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif3527 Produktové číslo:  4001167700310 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY Annabell Súprava „učím sa na nočník“ Predaj skončil

BABY Annabell Súprava „učím sa na nočník“

Bábiky Baby Annabell si získali srdcia nejedného dievčatka. Ide o jedny z najkvalitnejších bábik na trhu a od toho sa tiež odvíja ich popularita. Prednosťou týchto bábik je okrem realistického zobrazenia bábätka tiež ich široká škála doplnkov, ktoré sa dajú bábikám dokupovať. Takým doplnkom je tiež súprava učím sa na nočník, vďaka ktorej môžete bábiku Baby Annabell naučiť chodiť na nočník a zbaviť ju tak nepohodlných plienok.

Prednosti súpravy učím sa chodiť na nočník pre Baby Annabell

  • Skvelá súprava na učenie sa na nočník
  • Súčasťou je nočník, zásobník na papier, púder a plienky
  • Kvalitný doplnok pre Baby Annabell

Súprava učím sa chodiť na nočník medzi doplnkami nesmie chýbať

Súprava učím sa chodiť na nočník pre bábiky Baby Annabell poteší všetky ich detské mamičky. Súčasťou tejto súpravy pre Baby Annabell je ružový nočník pre bábätká s motívom ovečky, zásobník na mäkký papier v tvare ovečky, púder v ružovej fľaštičke a tri plienky. S takou súpravou bude učenie sa chodiť na nočník hračka. Veď sa zamyslite, plienka a na nej pančucháče a nohavice musia byť značne nepohodlné. Nechajte svoju ratolesť naučiť bábiku Baby Annabell chodiť na nočník a zdieľajte s ňou radosť z novej schopnosti. Súprava učím sa chodiť na nočník je vhodná pre všetky dievčatká od 3 rokov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABY Annabell Súprava „učím sa na nočník“ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell Souprava "učím se na nočník". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Annabell Töpfchen gehn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Annabell Töpfchen gehn. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Annabell kit „Tanulok bili”.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií