BABY born Bath Soft Touch Dievčatko s doplnkami na čistenie zubov

Zobraziť katalóg
BABY born Bath Soft Touch Dievčatko s doplnkami na čistenie zubov
5 3 hodnotení
Bábika pre dievčatá, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif15225 Produktové číslo:  4001167827086

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY born Bath Soft Touch Dievčatko s doplnkami na čistenie zubov Predaj skončil

BABY born Bath Soft Touch Dievčatko s doplnkami na čistenie zubov

Chcete pre svoje dievčatko bábiku, s ktorou sa naozaj zabaví? Potom sa spoľahnite na interaktívne bábätko Baby Born s 9 funkciami a bohatým príslušenstvom. O bábiku v roztomilom oblečení sa bude vaše dieťa s láskou starať a hneď si ju zamiluje. Až bábätko prepadne hlad, stačí mu pripraviť fľaštičku s mliekom a nakŕmiť ho. Za chvíľku ale čakajte, že bude potrebovať cikať do plienky alebo nočníka. Ako ďalšie jedlo môže vaše dievčatko pripraviť kašu, ktorou bábätko zje lyžičkou z tanierika. A než sa pôjde spať, musí bábiku poriadne umyť, vyčistiť jej zúbky kefkou a pusinku vypláchnuť za pomoci téglika. Teraz už je bábätko unavené a pripravené ísť spinkať. Bábika vysoká 43 cm je vhodná pre dievčatká od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti bábiky Baby Born Soft Touch

  • Bábika v roztomilom oblečenie má 9 funkcií
  • K bábätku je bohaté príslušenstvo vrátane doplnkov na čistenie zubov
  • Bábika vie cikať, piť z fľašky a mnoho ďalšieho
  • Roztomilá bábika je vysoká 43 cm
  • Bábätko Baby Born si zamilujú všetky dievčatká od 3 rokov

Funkcia bábiky:
Končatiny bábiky sú pohyblivé, pri položení na chrbát zatvára oči, pije vodu z fľaštičky a je kašu z tanierika, ciká do plienky alebo na nočník

Obsah balenia:
Bábika, rodný list, zubná kefka, zubná pasta, téglik, nočník, plienka, tanierik, lyžička, porcia kaše, cumlík na retiazke, jeden náramok priateľstva pre bábiku a jeden pre mamičku

Materiál:
Plast a textil

Rozmer balenia:
33 × 38 × 18 cm


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABY born Bath Soft Touch Dievčatko s doplnkami na čistenie zubov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY born Bath Soft Touch Holčička s doplňky na čištění zubů. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY born Bath Soft Touch Baby mit Zubehör für die Zahnreinigung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY born Bath Soft Touch Baby mit Zubehör für die Zahnreinigung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY born Bath Soft Touch Kislány a fogmosáshoz szükséges kiegészítőkel.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií