AP+ nový vizuál Aplikace

BABY Born černoška

Zobraziť katalóg
BABY Born černoška
4,0 1 hodnotení
Bábika pre dievčatá, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif3448 Produktové číslo:  4001167822029 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY Born černoška

Malé dievčatká sa rady hrajú na mamičky. S interaktívnou bábikou BABY Born, ktorá je vybavená množstvom užitočných doplnkov, si užijú veľa skvelej zábavy a ešte sa aj niečomu priučia. Deti s ňou môžu spať v postieľke a dokonca sa s ňou aj kúpať, bábika je totiž vodotesná. Deväť životných funkcií, ktorými BABY Born disponuje, funguje aj bez použitia batérií. Teraz prichádza rozkošná bábika s tmavšou farbou pleti.

Kľúčové vlastnosti BABY Born černoška

  • Milá a detailne spracovaná bábika od spoločnosti Zapf Creation
  • Veľa fialových doplnkov
  • Bábika je vodotesná a odolná
  • 9 životných funkcií
  • Funguje aj bez batérií
  • Učí dievčatká materskú starostlivosť a starostlivosť o druhých, navyše podporuje fantáziu

BABY Born ako naozajstné bábätko

Veľmi realistická bábika je doplnená deviatimi skvelými funkciami. Deti jej môžu dať piť z pripravenej fľaštičky alebo ju nakŕmiť špeciálnou kašičkou. Po týchto úkonoch však musí bábika tiež cikať a kakať. BABY Born pohybuje končatinami aj hlavičkou. Ak sa jej niečo nepáči, tak začne nariekať a plakať, avšak len dovtedy, kým jej dáte jej obľúbený cumlík. To potom zavrie očká a zaspí ako anjelik. 

Bábika s množstvom úžasných doplnkov

BABY Born je oblečená do fialového body s milou potlačou. Aby bábätku nebola zima, musí mať nasadenú veselú pletenú čiapku. Okrem oblečenia a cumlíka s fľaštičkou v balení nájdete tanierik s lyžičkou, špeciálnu kašu, nočník, plienku, rodný list a štýlový náramok pre bábiku aj jej dievčenskú mamičku.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem si zakoupit tuto panenku koupit v obchodě Hamley's, ale nechtěla jsem ji vézt z Prahy do Brna, proto mi tam doporučili e-shop, který po otevření odkazuje na web Alza.cz, ale potřebuji se zeptat na jednu věc - v kamenném obchodě měla panenka jiné oblečení (fialové a čepice byla pruhovaná), chci se tedy zeptat, jak oblečená panenka přijde, raději bych tu fialovou, děkuji.

Jestli je to kluk má pindíka? ale zas má holčičí oblečení... :-/

Prosím vás je to holčička nebo chlapeček ? Děkuji

Kdyz se s panenkou bude dite koupat je treba jej pak nejak vysusit aby v nem nezustavala voda.Dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k BABY Born černoška
Príslušenstvo pre BABY Born černoška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Born černoušek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Born Interaktive Puppe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Born Interaktive Puppe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Born néger baba.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií