Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BABY Born First Love Maznáčik Mini

Zobraziť katalóg
BABY Born First Love Maznáčik Mini
5 1 hodnotení
Bábika pre dievčatá, odporúčaný vek od 0 rokov
Kód:  HRAif3506 Produktové číslo:  4001167823453 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY Born First Love Maznáčik Mini

Tak ako odrastenejšie dievčatká potrebujú bábiku, o ktorú sa môžu starať, tak aj najmenšie bábätká potrebujú niekoho na maznanie. BABY born First Love Maznáčik mini je celý ušitý z mäkkého a hebkého materiálu. Roztomilé detaily vyčaria úsmev na tvári. Plyšák v sebe ukrýva hrkálku. Je vhodný do postieľky na ľahšie zaspávanie aj na hranie počas dňa.

Kľúčové vlastnosti BABY born First Love

  • Roztomilá plyšová hračka na maznanie
  • Mäkké telíčko je ozdobené mnohými detailmi
  • Vnútri bábiky je všitá hrkálka
  • BABY born je vhodná aj pre najmenšie deti
  • First Love maznáčik rozvíja zmysly a učí deti starostlivosti

Plyšák v ružovej farbe

Bábika BABY born je oblečená v krásnom tmavoružovom komplete. Na hlave má rovnako farebnú čiapočku s bielym brmbolcom na konci. Na oválnej tvári First Love maznáčika sú vyšité veľké modré oči s dlhými riasami, obočie, malý noštek a usmievavá pusinka. Spod čepca vykukujú blonďavé vlásky. Rozkošný vzhľad plyšovej hračky sa bude páčiť všetkým deťom.

Maznáčik rozvíja detskú predstavivosť

Celú bábiku tvorí veľmi hebký materiál príjemný na maznanie. Dovnútra bola umiestnená mäkká náplň a tiež hrkálka, s ktorou sa deti môžu hrať a rozvíjať svoje zmysly a schopnosti. Cez deň bude BABY born maznáčik plniť funkciu hračky, v noci pomôže tým najmenším zaspať. Zaobstarajte svojim deťom najlepšieho kamaráta, ktorý ich bude učiť a ochotne sa s nimi maznať.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABY Born First Love Maznáčik Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Born First Love Mazlíček Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Born First Love Haustier Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Born First Love Haustier Mini. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baba született Mini Pet First Love.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií