BABY Born Narozeninová

Zobraziť katalóg
BABY Born Narozeninová
Bábika pre dievčatá, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif3449 Produktové číslo:  4001167824054 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY Born Narozeninová

Oslávte narodeniny so špeciálnou kolekciou BABY born! Je to totiž už 25 rokov, čo bola vytvorená prvá bábika tejto značky. Namiesto dostávania darčekov však roztomilá BABY born rozdáva radosť a veľa narodeninových doplnkov. Interaktívna bábika je oblečená v krásnych ružových šatách. Na nohách má rovnako zladené baleríny. Čelenka okolo hlavy s nápisom „Happy birthday“ pripomína dôvod slávnosti. Vďaka množstvu príslušenstva sa narodeninová oslava rozhodne vydarí.

Kľúčové vlastnosti narodeninovej BABY born

  • Bábika má 9 životných funkcií
  • BABY born prichádza v balení s množstvom doplnkov
  • Priateľom priniesla narodeninovú tortu
  • Ružové oblečenie je zdobené
  • Bábika sa chová ako naozajstné bábätko
  • Pre mamičku si BABY born prichystala náramok priateľstva
  • Rozvíja u dievčatiek materský cit, empatiu a starosť o druhých

9 životných funkcií bábiky BABY born

Narodeninová BABY born vyzerá a správa sa ako naozajstné bábätko. Môže jesť špeciálnu kašu, piť zo svojej fľaše, ciká a kaká a tiež plače, keď sa jej niečo nepáči. Dokáže pohybovať končatinami aj hlavičkou. Po dlhom dni si bábika potrebuje tiež oddýchnuť, uložte ju preto do postieľky alebo kočíka a nechajte ju spať. Po poriadnej oslave sa jej roztomilé modré očká zatvoria ešte skôr, než ju mamička prikryje perinkou.

Veľa narodeninových doplnkov v balení

Narodeninovej BABY born vo výbave nechýba nič, čo ona aj jej mamička potrebujú. Má svoju fľaštičku a tanierik s kašou a miskou. Ďalej u nej nájdete nočník, plienku, obľúbený cumlík a rodný list. K oslave si prichystala štyri farebné tégliky na pitie, štyri tanieriky s vidličkami a to najdôležitejšie - zdobenú tortu. Pre mamičku si prichystala darček v podobe náramku priateľstva, ktorý má aj ona sama. Ste pripravení na oslavu narodenín?

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, opravdu je součástí balení i dort jak je uvedeno v popisku? Na foto totiž není a také vím, že byly minimálně 2 narozeninové edice - v jedné dort je a v druhé není. Děkuji.

Dá se panenka koupat ? Myslím tímtřeba troškou vody opláchnout když si s ní dcera bude chtít hrát ?

Dobrý den z jakého je matriálu ? Je gumová?

Diskusia a poradňa k BABY Born Narozeninová
Príslušenstvo pre BABY Born Narozeninová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Born Narozeninová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY born Geburtstagspuppe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY born Geburtstagspuppe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baba született Születésnap.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií