Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BABY born Soft Touch Little, dievčatko, 36 cm – online balenie

Zobraziť katalóg
BABY born Soft Touch Little, dievčatko, 36 cm – online balenie
Bábika pre dievčatá, vhodné od 2 rokov
Kód:  HRAbz038224 Produktové číslo:  4001167827789

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY born Soft Touch Little, dievčatko, 36 cm – online balenie Predaj skončil

BABY born Soft Touch Little, dievčatko, 36 cm – online balenie

Malé dievčatká sa rady hrajú na mamičky a chcú svojim bábikám dávať rovnakú starostlivosť, akú dostávajú doma. Interaktívna bábika BABY born Soft Touch – malé dievčatko bude presne tou bábikou, s ktorou si môžu takto hrať. Bábika disponuje základnými životnými funkciami – je, pije, ciká a keď plače, tečú jej skutočné slzy. Navyše má pohyblivú hlavu a končatiny. Hra s bábikami preukázateľne podporuje rozvojsociálnych zručností, komunikáciu a empatiu. Taktiež rozvíja fantáziu a pocit zodpovednosti. Bábika BABY born Soft Touch nepotrebuje na svoju prevádzku batérie, funguje mechanicky. Hračka je vhodná pre deti od 2 rokov.

Kľúčové vlastnosti bábiky BABY born Soft Touch Little, online balenie

  • Mäkká bábika s veľkou výbavou a funkciami
  • BABY born Soft Touch bábika je, pije, ciká a roní skutočné slzy
  • Interaktívna bábika má pohyblivú hlavu, ruky aj nohy
  • Keď plače, tečú jej skutočné slzy
  • Bábika BABY born Soft Touch nepotrebuje batérie
  • Vhodná pre deti od 2 rokov
  • Online balenie vyvinuté špeciálne pre internetové obchody
  • Krásne balenie so zvýšenou odolnosťou proti všetkým nástrahám prepravy

Bohatá výbavička pre spokojné bábätko

Bábika BABY born Soft Touch s mäkkým telíčkom z príjemného materiálu potrebuje zaistiť šesť životných funkcií, ktorými disponuje. Malá mamička sa teda musí skutočne postarať o to, aby bábika bola spokojná. Vyžaduje totiž, ako skutočné bábätko, pitie z fľaštičky a kŕmenie lyžičkou. Vo výbavičke má fľaštičku plnú mliečka a krásnu misku v tvare zajačika s lyžičkou s medvedíkom. Keď má bruško plné, bábika sa pociká do plienkyalebo do nočníka, ktorý má tiež vo výbave.

Bábika BABY born Soft Touch vie plakať

Bábika BABY born Soft Touch má pohyblivú hlavičku, ruky i nohy. Preto má na sebe dostatočne voľnú ružovú kombinézku s roztomilým obrázkom, ktorá ju pri pohybe nebude nikde ťahať a škrtiť. Keď je bábika po celodennej hre unavená, je čas na večerné kúpanie a spinkanie. Akonáhle malá mamička uloží bábiku do postieľky, zavrie oči a väčšinou aj hneď zaspí. Niekedy sa ale môže stať, že sa jej ešte nechce spinkať, začne plakať atečú jej skutočné slzy. Cumlík a upokojovanie ale všetko napraví a teraz už je naozaj ten najvyšší čas ísť spať.

Výška bábiky:
36 cm

Obsah balenia:
1 × bábiky BABY born
1 × nočník
1 × plienka
1 × cumlík
1 × fľaštička
1 × miska
1 × lyžička
1 × rodný list


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
2 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
2 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co znamená "online balení"? Díky za odpověď, Jana

Diskusia a poradňa k BABY born Soft Touch Little, dievčatko, 36 cm – online balenie
Príslušenstvo pre BABY born Soft Touch Little, dievčatko, 36 cm – online balenie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY born Soft Touch Little, holčička, 36 cm - online balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY born Soft Touch Little Girl 36 cm - Online Verpackung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY born Soft Touch Little Girl 36 cm - Online Verpackung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY born Soft Touch Little, lány, 36 cm - online csomag.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií