Baby hrací stôl

Zobraziť katalóg
Baby hrací stôl
4,8 5 hodnotení
Interaktívny stolík – vhodný od 10 mesiacov
Kód:  HRAnk002226 Produktové číslo:  8866

Baby hrací stôl

Interaktívny hrací stôl Baby si deti zamilujú na prvý pohľad vďaka žiarivým farbám. Stolček porastie spolu s vašimi deťmi. Môžete ho využiť vo vyššej polohe alebo odstráňte prídavné nohy a môžete hračku položiť na zem, stôl či napríklad pohovku. Interaktívny stôl stimuluje detskú predstavivosť, koordináciu i motoriku. Zameriava sa na pohybové, zvukové, zrakové aj hmatové vnemy. Nájdete tu vláčik, klávesy piana a ďalšie zaujímavé kuriozity. Baby hrací stôl funguje na 3 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Zaiste oceníte automatické vypnutie po 15 minútach nečinnosti. Stolček využijú deti od 10 mesiacov. Hrací stôl Baby je vyrobený z kvalitného plastu a ABS.

Kľúčové vlastnosti interaktívneho hracieho stola Baby

  • Interaktívny hrací stôl Baby stimuluje detskú motoriku, koordináciu i predstavivosť
  • Funguje na 3 AA batérie
  • Má odnímateľné nôžky
  • Zameriava sa na pohybové, zvukové, zrakové aj hmatové vnemy
  • Obsahuje jazdiaci vláčik, klávesy od piana a ďalšie zaujímavosti
  • Hrací stôl Baby je vyrobený z kvalitného plastu a ABS

S interaktívnym stolčekom Baby sa vaše dieťatko nebude nikdy nudiť

Na stolčeku Baby vás prekvapí vychádzajúci vlak z tunela a dopravné značenie. Vláčik je možné zastaviť a ovládať jeho rýchlosť. Môže ísť rýchlo, pomaly alebo úplne zastaviť. Pomocou klávesov si deti môžu precvičiť tiež farby, čísla alebo počítanie. Piano má v sebe prednastavených osem nádherných melódií a osem detských riekaniek. Disponuje 10 číslami a 5 farbami. Na rozvíjanie detskej motoriky je tu umiestnených niekoľko hranatých kociek, ktoré dieťa môže presúvať z jednej strany na druhú.

Preskúmajte celý stolček Baby

Interaktívny stolček Baby vás bude stále prekvapovať novými situáciami. Vyskúšajte, čo sa stane, keď zatiahnete za páčku. Nielen, že sa rozbehne vlak, ale bude vydávať aj realistické zvuky. Iné tlačidlo ovláda trúbenie auta, ďalšie zase signálne zvuky. Stolček zvláda aj jednoduchú konverzáciu, ktorá dieťa zaiste rozosmeje. Sledujte, čo sa stane pri zapnutí jedného z troch módov na piane. Dokáže hrať ako skutočný klavír, vyjadrovať farby alebo čísla a tiež hrať prednastavené pesničky.

Rozmery:
55 × 32,2 × 43,5 cm


Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!
Vhodné od
0,83 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
10 mesiacov Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0,83 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
10 mesiacov Hotovo!

Materiál

Materiál
ABS Hotovo!

Typ stolčeka

Typ stolčeka
Interaktívny Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 9 mesiacov
» Všetky detské záhradné stoličky a stoly
» Všetky hračky pre deti od 6 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím v akom jazyku je tento stolík?

Dobry den. Myslim, ze by bolo vhodne k cudzojazycnym produktom pisat, ze su v cudzom jazyku ???+?. Kupili sme stolcek dcerke na vianoce, kedze bola mala rozbalili sme ho az teraz a zistili, ze je komplet anglicky. Uvedene to nikde nemate.ked clovek kupuje z sk stranky, tak nejak naivne predpoklada, ze ked nie je inak uvedene, tak je vyrobok v slovencine.

Dobrý den, objednala jsem tento stolek v domnění že je v českém jazyce, tak jak to uvádějí prodejci na jiných stránkách. Ano, moje chyba, že jsem si v popisu nevšimla, že zde jazyk nemáte uveden. Chci stolek vrátit. Jak mám postupovat prosím? Děkuji.

Dobrý den, je hračka opravdu v angličtině? Pokud ano, proč neprodáváte i českou verzi která existuje? Děkuji.

Dobrý den, jak si prosím můžete dovolit prodávat v ČR tento produkt v anglickém jazyce a nemít to u výrobku uvedené?

Dobrý deň, chcem sa spýtať ak som si nezaplatila okamžite vrátenie, dá sa dany produkt aj tak vrátiť späť?

Diskusia a poradňa k Baby hrací stôl
Príslušenstvo pre Baby hrací stôl Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baby hrací stůl EN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baby Játszóasztal.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií