AP+ nový vizuál Aplikace

Baggymax Poník

Zobraziť katalóg
Baggymax Poník
Školská súprava - obsahuje plný peračník, vrecko na prezuvky
Kód:  GR441 Produktové číslo:  4047443150981

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Baggymax Poník

Školský 3 - dielny set od firmy BAGGYMAX sa bude skvele hodiť každému malému školáčikovi. Nájde v ňom okrem štýlového školského batohu tiež aktovku, peračník a vrecúško na úbor či prezúvky. Veselý detský dizajn súpravy s motívom Poníka zaujme iste každú malú princeznú.

Školská aktovka dovoľuje pohodlné a komfortné nosenie vďaka mäkkému výrobnému materiálu, nastaviteľným popruhom a čalúneným chrbtom, ktoré sa dokonale prispôsobí tvaru chrbta dieťaťa. Reflexné plochy na popruhoch, zabudovaná odrazka a ďalšie reflexné prvky na batohu zaisťujú bezpečnú cestu do školy aj z nej. Aktovka je vybavená vonkajším predným vreckom na desiatu, či školské pomôcky a dvoma vonkajšími rozšíriteľnými vreckami pre fľašu s nápojom (uzatvárateľné na suchý zips). Vnútorný priestor batohu je rozčlenený na zadnú priehradku pre uloženie učebníc a menšiu kapsu pre peračník či iné drobnejšie predmety. Vo veku je umiestnené fóliové vrecko, za ktorou je možné vložiť rozvrh hodín. Pre lepšiu stabilitu a ochranu pred vlhkom a špinou je aktovka vybavená nôžkami a pevným dnom.
Peračník aj vrecúško na cvičebný úbor farebne i štýlovo ladí ku školskému batohu. Peračník je vybavený a disponuje zapínaním na zips, 23 pútkami a 1 chlopňou, vrecúško sa uzatvára jednoduchým utiahnutím šnúrky a poskytuje rýchle a praktické uloženie potrebného materiálu (prezúvky, úbor).


Doplňujúce informácie:

Obsah súpravy:
Školský batoh BAGGYMAX
Školský peračník BAGGYMAX
Školské vrecúško na cvičebný úbor či prezuvky BAGGYMAX

Dizajn/motív:
Poník

Materiál:
Polyester

Batoh:
Objem - 16 l
Hmotnosť - 970 g
Vonkajšie rozmery - 33 × 23 × 37,5 cm
Vnútorné rozmery - 28,5 × 18,5 × 36 cm

Peračník:
Hmotnosť - 127 g
Vonkajšie rozmery - 19,7 × 13,5 × 4 cm

Vrecúško na cvičebný úbor alebo prezúvky:
Hmotnosť -107 g
Vonkajšie rozmery - 41 × 32,5 cm
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Baggymax Poník Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baggymax Poník. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schulranzen Baggymax Poník. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schulranzen Baggymax Poník. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baggymax Pony.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií