Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Baggymax Trikky Kráľovská koruna

Zobraziť katalóg
Baggymax Trikky Kráľovská koruna
Školská súprava vhodná pre dievčatá, obsahom školskej súpravy aktovka, vybavený peračník a vrecko na topánky/cvičebný úbor, objem batoha: 18l, hmotnosť: 0.65kg, výbava batoha: reflexné prvky, vrecko na topánky, peračník a vak na vodu, vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAif9280 Produktové číslo:  4047443355898 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Baggymax Trikky Kráľovská koruna Predaj skončil

Baggymax Trikky Kráľovská koruna

Máte doma nastávajúceho prváčika a hľadáte pre neho praktickú a pohodlnú aktovku s dizajnom, ktorý ho zaujme? Už ďalej nemusíte hľadať! Značka Baggymax vám ponúka školskú súpravu Trikky, ktorá obsahuje aktovku, vybavený peračník a vrecko na prezuvky či telocvik. To všetko v krásnom jednotnom dizajne s kráľovskou korunou pre malú princeznú. Extrémne ľahká školská aktovka s niekoľkými vreckami má mäkký čalúnený chrbát s vetraním, nastaviteľné popruhy a mnoho reflexných prvkov pre vyššiu bezpečnosť vášho dieťaťa. Kúpte svojmu dievčatku túto súpravu a uvidíte, že bude medzi spolužiakmi vyzerať ako hviezda a navyše bude mať aj praktickú školskú aktovku, ktorá sa jej bude veľmi dobre nosiť.

Kľúčové vlastnosti školskej súpravy Baggymax Trikky Kráľovská koruna

  • Školská aktovka, vrecko na prezuvky alebo telocvik a vybavený peračník
  • Jednotný dizajn
  • Extrémne ľahká aktovka
  • Čalúnenie na chrbte a popruhoch
  • Nastaviteľné popruhy
  • Reflexné prvky na všetkých stranách
  • Pevné dno a nožičky pre stabilitu a ochranu pred zašpinením
  • Postranné vrecká
  • Zadná priehradka na učebnice pre rovnomerné rozloženie hmotnosti
  • Niekoľko menších vnútorných vreciek
  • Vybavený peračník so značkovými ceruzkami a ďalšími pomôckami
  • Pútko na zavesenie

Bezpečnosť a pohodlie na prvom mieste

Súprava Baggymax Trikky s motívom kráľovskej koruny je pre bezpečie vášho dieťaťa viditeľná zo všetkých strán. Reflexné plochy nájdete ako na širokých popruhoch, tak i na bokoch a vpredu. Na zámku je navyše aj odrazové sklo. Aktovka s váhou 0,65 kg má mäkký čalúnený chrbát s vetraním, čalúnené popruhy a textilnú rukoväť pre pohodlný úchop. Pevné dno a nôžky zaistia výbornú stabilitu. Aktovka je navyše chránená aj pred vlhkom a špinou, pokiaľ je potrebné ju položiť na zem.

Každá školská pomôcka má svoje miesto

Na aktovke je tiež veľmi dôležitá jej praktickosť. Baggymax Fabby Královská koruna má dve postranné vrecká, ktoré možno využiť napríklad pre fľašu na pitie či desiatu malej školáčky. Rovnomerné rozloženie hmotnosti je zaistené vďaka zadnej priehradke, ktorá je určená pre ťažšie predmety, ako sú napríklad učebnice. Vnútri ďalej nájdete vrecko na box na desiatu alebo peračník a malé zipsové vrecko pre bezpečné uloženie osobných vecí, kľúčov či peňazí. Každé dieťa určite ocení fóliové vrecko na rozvrh hodín v hornej časti, kde ho bude mať rýchlo k dispozícii.


Obsah školskej súpravy:
Aktovka, vrecúško na cvičebný úbor alebo prezuvky, vybavený peračník so zapínaním na zips (obsahuje značkové ceruzky nemeckej značky Eberhard faber – 7 silných trojhranných pasteliek s nelámavými tuhami, 12 tenkých pasteliek, trojhrannú ceruzku, rovné pravítko, trojuholníkové pravítko, gumu, dvojité strúhadlo, rozvrh hodín)

Materiál:
Polyester

Parametre a špecifikácia

Popruhy
Nastaviteľné popruhy Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Reflexné prvky, Peračník, Vrecko na topánky, Vak na vodu Hotovo!
Výška
36 cm Hotovo!
Šírka
28 cm Hotovo!
Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Výbava

Popruhy
Nastaviteľné popruhy Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Reflexné prvky, Peračník, Vrecko na topánky, Vak na vodu Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
36 cm Hotovo!
Šírka
28 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Školská súprava

Obsah školskej súpravy
Aktovka, Vybavený peračník, Vrecko na topánky/cvičebný úbor Hotovo!

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť
0,65 kg Hotovo!
Objem
18 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Baggymax Trikky Kráľovská koruna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baggymax Trikky Královská koruna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baggymax Trikki Royal Crown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baggymax Trikki Royal Crown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baggymax Trikky Koronával.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií