Balančná hra Na krídlach sovy

Zobraziť katalóg
Balančná hra Na krídlach sovy
Spoločenská hra –, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAnk004948 Produktové číslo:  3070900064331 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Balančná hra Na krídlach sovy Predaj skončil

Balančná hra Na krídlach sovy

Nápaditá balančná hra Na krídlach sovy preverí trpezlivosť a jemnú motoriku detí i dospelých. Pri tejto spoločnej zábave si vyskúšate svoj odhad aj priestorovú predstavivosť. Úlohou hráčov je poukladať jednotlivé tvary na krídla sovy. Nemôžu si ich ale sami vybrať – podobu kocky im určí obrázok na hracej kocke. Akonáhle pyramída spadne, hra končí. Prehráva ten, kto na sovu položil najmenej kociek. Ale netreba smútiť, nové kolo môže hneď začať. Didaktická spoločenská hra Na krídlach sovy prinesie celej rodine veľa veselých herných súbojov.

Kľúčové vlastnosti hračky Na krídlach sovy

  • Jednoduché pravidlá didaktickej hry potešia aj najmenších hráčov
  • Na krídlach sovy rozvíja predstavivosť, zručnosť a matematickú obrazotvornosť
  • Pomáha pri nácviku trpezlivosti a jemnej motoriky
  • Balančná hra je ideálna na rozvoj koordinácie ruky a oka
  • Didaktická hračka Na krídlach sovy pobaví deti i dospelých
  • Vhodná pre deti od troch rokov

Didaktická hra sa pýši kvalitným spracovaním hracích kociek

Okrem nápaditých herných pravidiel vás balančná hra Na krídlach sovy poteší aj precíznym spracovaním. V balení nájdete veľkú základňu v podobe očarujúcej sovy, 20 farebných drevených kociek a hraciu kocku. Kocky navyše poslúžia nielen ako súčasť didaktickej hry Na krídlach sovy, ľahko sa môžu stať aj rozšírením vašej existujúcej zbierky drevených kociek.

Balančná hra Na krídlach sovy rozvíja trpezlivosť, jemnú motoriku i zručnosť

Okrem zábavy, ktorá je hlavným cieľom každej spoločenskej hry, si pri hraní s balančnou sovou potrénujete aj veľa ďalších zručností. Na krídlach sovy zlepšuje zručnosť, predstavivosť, jemnú motoriku a učí deti trpezlivosti. Malí hráči si môžu precvičiť tvary a farby. A ak sa práve nenájde ďalší spoločník, nič sa nedeje – didaktickú hru Na krídlach sovy je možné hrať aj sólo.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky didaktické hračky od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 3 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Balančná hra Na krídlach sovy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Balančí hra Na křídlech sovy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Balancierspiel Auf den Flügeln der Eule. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Balancierspiel Auf den Flügeln der Eule. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Egyensúlyozó játék A bagoly szárnyán.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií