AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Barbie color reveal Barbie  vlna 4 cdu

Zobraziť katalóg
Barbie color reveal Barbie  vlna 4 cdu
5 2 hodnotení
Bábika pre dievčatá aj chlapcov, vhodné od 3 rokov, výška bábiky: 29cm
Kód:  HRAbz06044 Produktové číslo:  0887961928143

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie color reveal Barbie  vlna 4 cdu

Doprajte svojmu dievčatku nevídané chvíľky radosti pri odhaľovaní až 7 prekvapení v jedinom balení bábiky Barbie Color Reveal. Skutočný vzhľad bábiky je utajený až do poslednej chvíle, než ju ponoríte do teplej vody a umyjete modrú metalickú farbu. Vo vreckách s prekvapením sa skrýva tiež parochňa meniaca farbu po styku so studenou vodou a hubka. Bábika Barbie vlna 4 v modro-zelenom štýle pripomína morskú pannu a do výbavy dostala aj nasadzovaciu plutvu alebo pár topánok. Zaobstarať môžete aj ostatné morské kamarátky bábiky Barbie a následne rôzne kombinovať ich štýly. Hračka poteší každé dievčatko vo veku od 3 do 7 rokov.

Kľúčové vlastnosti bábiky Barbie Color Reveal – vlna 4

  • Špeciálna bábika Barbie Color Reveal s utajenou identitou a 4 balíčkami s prekvapením
  • Modro-zelený variant bábiky vlna 4
  • Skutočný vzhľad bábiky je odhalený až po jej ponorení do teplej vody
  • Po potretí vlasov alebo kože bábiky hubkou namočenou v studenej vode sa mení ich farba
  • Vo vreckách s prekvapením nájdete parochňu, hubku, pár topánok a plutvu
  • Hranie s bábikami podporuje detskú fantáziu a kreativitu
  • Barbie morská panna je vysoká 29 cm
  • Bábika Color Reveal vlna 4 sa odporúča pre dievčatká od 3 do 7 rokov
  • Pozbierajte všetky bábiky Barbie Color Reveal a kombinujte ich štýly

Užite si radosť vášho dievčatka pri odhaľovaní všetkých prekvapení bábiky Barbie Color Reveal vlna 4

Bábika Barbie z edície Color Reveal nie je len tak obyčajnou figúrkou – táto špeciálna bábika dokáže meniť svoje farby po styku s teplou či studenou vodou! Jej identita zostane vášmu dievčatku do poslednej chvíle utajená, rovnako ako obsah vreciek s doplnkami pre bábiku s morským chvostom. Dohromady sa tak vaše dievčatko môže s bábikou Barbie Color Reveal vlna 4 tešiť na celkom 7 vzrušujúcich prekvapení v jedinom balení!

Bábika Barbie Color Reveal mení farbu pri styku s teplou alebo studenou vodou

Štýlový vzhľad každej z bábik Barbie série Color Reveal je garantovaný, vzhľad každej z nich sa však líši – od farby očí a pleti až po účes a príslušenstvo – a je do poslednej chvíle utajený. Po ponorení tejto bábiky Barbie vlna 4 do teplej vody v priehľadnej nádobe sa umyje metalická modrá farba a odhalí krásny modro-zelený vzhľad figúrky. V ďalších 4 balíčkoch sa potom skrýva paruka meniaca farbu po styku so studenou vodou, malá hubka, pár topánok a plutva. Studená voda tiež odhaľuje kresbu na tvári bábiky Barbie Color Reveal a farby jej pier. 29 cm vysoká bábika Barbie iste poteší každé dievčatko od 3 do 7 rokov veku.


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Výška hračky
29 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Výška hračky
29 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky bábiky Barbie Color Reveal

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, rada by som sa informovala či by bolo možné na základe kódu kt. sa nachádza na vrchnáku týchto bábik spraviť objednávku. Keby som dala do poznámky pri objednávke kód z vrchnáku boli by vaši zamestnanci ochotní poslať bábiku ktorá nám ešte chýba do zbierky ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jde vyndat ocas když ho tam dáte. Je napsaný že ocas není vodoodolný tak ho nechci namáčet. Jde teda vyndat.

Htela bych koupit 2 panenky, ale nechci aby byly stejne. Jak to udelat?

Dobry den. Mozna se s panenkou koupat?

Dobrý den, po namočení už tak panenka zůstane nebo se časem "vrátí do původního stavu" a lze proces znovu opakovat? Děkuji.

Dobrý den, prosím o informaci zda se jedná o jednu panenku či sadu. Děkuji vám.

Dobry den, chtela bycj se zeptat, zda se jedna o Barbie color reveal mermaid doll. Tedy, zda tato vlna 4 je morska panna, jelikoz u zbozi neni pridan obrazek. Predem dekuji za zpravu. Veronika

Diskusia a poradňa k Barbie color reveal Barbie  vlna 4 cdu
Príslušenstvo pre Barbie color reveal Barbie  vlna 4 cdu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie color reveal Barbie vlna 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Color Reveal Wave 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Color Reveal Wave 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barbie Color Reveal Barbie 4. hullám.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií