Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Barbie Extra – V dúhovej bunde

Zobraziť katalóg
Barbie Extra – V dúhovej bunde
5 1 hodnotení
Bábika pre dievčatá aj chlapcov, vhodné od 3 rokov, výška bábiky: 32.5cm, materiál: plast
Kód:  HRAbz15034 Produktové číslo:  0887961931884

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie Extra – V dúhovej bunde

Obľúbená bábika Barbie z kolekcie Extra zaujme odvážnou módou a jasnými farbami. Barbie v pláštenke je určená pre dievčatá aj chlapcov od troch rokov, meria 32,5 cm a je oblečená do neprehliadnuteľného chlpatého kabátika v žiarivých dúhových farbách a červeného športového kompletu. Sebavedomý štýl dotvárajú biele ponožky a strieborné trblietavé topánky na podpätku. Čierne vlasy má upravené do afro účesu a dvoch dlhých vrkôčikov. Celkový outfit dotvárajú doplnky, ktorými sú slnečné okuliare, zlaté šperky a kabelka v tvare mráčika. Bábiku sprevádza maznáčik v podobe hravého pudlíka s okuliarmi v tvare hviezd, v ružových lodičkách a s farebnými mašličkami. Barbie Extra – v pláštenke je skvelá bábika do zbierky!

Kľúčové vlastnosti bábiky Barbie Extra – v pláštenke

  • Bábika z kolekcie Barbie Extra vyniká odvážnou módou a jasnými farbami
  • Hračka je vhodná pre deti od troch rokov
  • Barbie Extra – v pláštenke je oblečená do chlpatého kabátika v žiarivých dúhových farbách a červeného športového kompletu
  • S jedinečnými doplnkami: slnečné okuliare, zlaté šperky a kabelka v tvare mráčika
  • Bábika od Mattel má bohaté čierne vlasy upravené do afro účesu a dva dlhé vrkôčiky
  • S psíkom s okuliarmi v tvare hviezd, v ružových lodičkách a s farebnými mašličkami

Materiál:
Plast

Výška:
32,5 cm


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Výška hračky
32,5 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Výška hračky
32,5 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barbie Extra – V dúhovej bunde Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Extra - V duhové bundě. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Extra - Modepuppe - Nr. 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Extra - Modepuppe - Nr. 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barbie Extra - Szivárványos kabátban.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií