Barbie Jurský svet Zánik ríše Owen

Zobraziť katalóg
Barbie Jurský svet Zánik ríše Owen
Bábika – výška 33.2cm, vhodné pre dospelých
Kód:  HRAif6379 Produktové číslo:  0887961537017

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie Jurský svet Zánik ríše Owen Predaj skončil

Barbie Jurský svet Zánik ríše Owen

Kto by nepoznal legendárny filmy zo sveta plného dinosaurov? Každý skutočný fanúšik Jurského sveta vie, že v júni 2018 bude vo všetkých kinách premietaný očakávaný Zánik ríše! Spolu s natočením nového filmu sa na trh dostali aj zmenšeniny hlavných postáv Claire a Owena v podobe postavičiek od Mattela. Panák Ken ako Owen je vernou napodobeninou herca Chrisa Pratta, ktorý hral jednu z už spomínaných hlavných rolí. Owen je veľmi detailne a reálne prepracovaný a má aj ohybné končatiny. Panák je vysoký ľahko cez 33 centimetrov. Tieto jedinečné bábiky a panáci sú vhodné pre dospelých ako zberateľské kúsky, prípadne pre staršie deti.

Kľúčové vlastnosti Owena z Jurského sveta

  • Veľmi detailne a reálne vytvorený panák Ken
  • Jedna z hlavných postáv z filmu Jurský svet: Zánik ríše
  • Verná napodobenina známeho herca Chrisa Pratta
  • Owen má ohybné horné aj spodné končatiny
  • Jedinečný panák je vhodný pre dospelých
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barbie Jurský svet Zánik ríše Owen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Jurský svět Zánik říše Owen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Jurassic World Der Fall des Imperiums Owen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Jurassic World Der Fall des Imperiums Owen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barbie Jurassic World A bukás a birodalom Owen.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií