AP+ nový vizuál Aplikace

Barbie karavan snov 3 v 1

Zobraziť katalóg
Barbie karavan snov 3 v 1
5 9 hodnotení
Auto pre bábiky Barbie Dreamhouse adventures – materiál plast, rozmery 30 × 22,2 × 57 cm (V׊×D), ružová farba, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAbz06053 Produktové číslo:  0887961796865

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie karavan snov 3 v 1

Nechajte bábiky Barbie svojich detí vydať sa na dobrodružný výlet v luxusnom karavane snov 3 v 1. Karavan poskytne vášmu dievčatku nielen plne vybavený domov na kolieskach, ale hneď niekoľko transformácií, ktoré zahŕňajú 3 dopravné prostriedky, 5 herných zón a 60 kusov príslušenstva na kempovanie. Po odklopení prednej časti sa môžu na divokú jazdu vydať až 4 bábiky Barbie a postupne objavovať ďalšie prekvapivé zákutia realistického karavanu. Páčila by sa vám prechádzka v štvormiestnom pick-upe, plavba v loďke, ktorá skutočne pláva, sledovanie hviezd zo strešného lôžka alebo kúpanie v bazéne naplniteľné skutočnou vodou? Bábiky Barbie si môžu užiť aj veľa zábavy pri táboráku, uvariť niečo dobré v kuchynke alebo si odpočinúť v útulnej obývačke. Nechýba ani plne vybavená kúpeľňa. Karavan snov 3 v 1 sa vašim deťom jednoducho len tak neomrzí a rozvinie ich kreativitu aj predstavivosť. Barbie karavan snov 3 v 1 z edície Dreamhouse adventures je určený dievčatkám od 3 rokov. Bábiky nie sú súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti hernej sady 3 v 1 bábiky Barbie – karavan snov

  • Obytné auto, ktoré poteší všetky dievčatká, je určené až pre štyri bábiky Barbie
  • Sada bábiky Barbie – karavan snov 3 v 1 obsahuje auto s možnosťou niekoľkých transformácií a viac ako 60 doplnkov
  • Medzi doplnkami nájdete napr. loďku, piknikový stôl, kúpeľňu vrátane toalety, kuchynku, riady a príbory, prikrývky a veľa ďalších
  • Po ukončení hry môžete všetko zložiť späť do karavanu
  • Počas hry na cestovanie vzniká množstvo úžasných príbehov, čo pomáha rozvíjať fantáziu detí
  • Bábiky Barbie nie sú súčasťou balenia – možno ich dokúpiť samostatne
  • Barbie karavan snov z edície Dreamhouse adventures je určený pre malé slečny od 3 do 7 rokov

Nekonečné možnosti hrania s karavanom Barbie 3 v 1

Akonáhle vaše deti otvoria Barbie karavan snov, naskytne sa im nespočetne príbehov, ktoré si môžu so svojimi bábikami odohrať. Karavan 3 v 1 sa dá prestavať či rozobrať hneď na niekoľko častí, ktoré rozvinú fantáziu a tvorivosť vášho dievčatka. Svoje bábiky môžu voziť v štvormiestnom pick-upe, nechať ich najesť pri piknikovom stole, vziať ich na plavbu loďkou alebo ukolísať k spánku v obytnej zóne. Pri rozložení sa odhalí napr. bazén alebo sprcha a mnoho ďalších prekvapení, ktoré vaše deti jednoducho očaria.

Dobrodružné výpravy bábik Barbie v plne vybavenom karavane snov

Plne vybavený karavan snov v hernej sade Barbie zabaví vaše deti na dlhé hodiny vďaka svojej 360° hernej ploche, skrývajúcej 3 dopravné prostriedky, 5 obytných zón a až 60 doplnkov na kempovanie. Zaujímavý dizajn karavanu s realistickými detailmi dievčatká zaujme a navyše po skončení hrania poslúži ako úschovňa prevšetko príslušenstvo. Či už si bábiky Barbie budú chcieť pripraviť desiatu, vydať sa na plavbu loďkou, ktorá skutočne pláva, zaplávať v bazéne, ktorý sa dá naplniť skutočnou vodou alebo pozorovať hviezdy zo strešného lôžka karavanu, nič nebrzdí fantáziu vašich detí. Samotné bábiky Barbie herná sada 3 v 1 karavan snov nezahŕňa.



Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Určenie
Pre dievčatá Hotovo!
Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Farba
Ružová Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
57 cm Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Určenie
Pre dievčatá Hotovo!
Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!

Rozmery

Dĺžka/hĺbka
57 cm Hotovo!
Šírka
22,2 cm Hotovo!
Výška
30 cm Hotovo!

Typ príslušenstva

Typ príslušenstva
Dopravný prostriedok Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Plast Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Auto, Cestovné vybavenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

JE TO OZAJSNI KARAVAN ABO HRACKA ??????? - PEKNY DEN, HUGO BOROVKA

Dobrý den, jsou panenky součástí kavaranu? Děkuji Vítek

Diskusia a poradňa k Barbie karavan snov 3 v 1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie karavan snů 3 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Traumkarawane 3in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Traumkarawane 3in1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barbie Álomlakókocsi 3 az 1-ben.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií