Barbie Mini bábika a pony

Zobraziť katalóg
Barbie Mini bábika a pony
5 1 hodnotení
Bábika - výška 10 cm, doporučený věk od 4 let
Kód:  HRAif6478 Produktové číslo:  0887961529692 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie Mini bábika a pony

Barbie Mini od značky Mattel je rovnako krásna, štýlová a moderná, ako jej veľká sestra. Teraz prichádza v novej kolekcii Barbie na cestách, vďaka ktorej sa vášmu dievčatku otvoria nové spôsoby hrania. Malá bábika Barbie a jej priatelia sa vydávajú na výlety, a to v autách, skútroch, na poníkoch... V tejto hernej súprave nájdete Mini Barbie a poníka, ktorý vďaka motorčeku naozaj chodí. Kúpte vašej dcérke k bábike s poníkom i ďalšie súpravy z tejto kolekcie a uvidíte, že sa zabaví sama alebo s kamarátkami na celé hodiny.

Kľúčové vlastnosti súpravy na hranie Barbie Mini – bábika a pony

  • Mini bábika Barbie s poníkom značky Mattel
  • Poník je poháňaný motorčekom a naozaj chodí
  • Bábika má kývaciu hlavu, ohybné kolená a pružné boky
  • Kvalitné a detailné vyhotovenie
  • Vhodné pre deti od 4 rokov
  • Možno sa hrať samostatne alebo s hernými súpravami z tejto kolekcie
  • Druh bábiky nie je možné vybrať – dodávame podľa skladových zásob
  • Balenie obsahuje 1 ks bábiky a poníka

Obsah balenia

V balení hernej súpravy Barbie Mini bábika a pony nájdete cca 10 centimetrov vysokú bábiku Mini Barbie s kývacou hlavou, pružnými boky a kolenami, vďaka ktorým môže pohodlne sedieť na svojom poníkovi. Ten je poháňaný motorčekom, a tak sa môže skutočne pohybovať. Chodí nielen po dráhe v niektorom z herných súprav z rovnakej kolekcie, ale aj po inom rovnom povrchu. Bábika má štýlovú jazdeckú výbavu vrátane odnímateľnej prilby, poník má odnímateľnú uzdu.

Veľkosť bábiky:
cca 10 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barbie Mini bábika a pony Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Mini panenka a pony. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Mini Puppe und Pony. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Mini Puppe und Pony. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mini Barbie baba és póni.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií