AlzaBoxy Q1 Aplikace

Barbie s žužu vlasmi, černoška

Zobraziť katalóg
Barbie s žužu vlasmi, černoška
Bábika – výška 32,5 cm, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAif6343 Produktové číslo:  0887961530957 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie s žužu vlasmi, černoška Predaj skončil

Barbie s žužu vlasmi, černoška

Bábiky Barbie miluje každé dievčatko. Väčšina z nich sa tiež rada skrášľuje a tvorí. To všetko a ešte oveľa viac znázorňuje bábika s žužu vlasmi. Bude len a len na detskej fantázii ako bábiku upraví. Stačí si vybrať pastelové alebo výrazné farby a zafarbiť nimi jej krásne vlasy. Účes môžu tiež doplniť gumičkami, sponkami a inými vlasovými doplnkami. Ak sa nový účes opozerá nie je nič jednoduchšie ako ho zmyť a vyskúšať ďalší. Bábika je oblečená v tmavo modrých šatách s pestrofarebnou potlačou. Strieborný náhrdelník aj črievičky na platforme ihneď očarí vaše ratolesti. Urobte si chvíľu času a vnorte sa do sveta plného fantázie spolu s vašimi deťmi.

Kľúčové vlastnosti bábiky Barbie – černošky s žužu vlasmi

  • Bábika Barbie s tmavou farbou pleti
  • Podporuje u detí jemnú motoriku a fantáziu
  • Vedie ratolesti k starostlivosti o seba samého
  • Barbie sa pýši mnohými skrášľujúcími doplnkami
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barbie s žužu vlasmi, černoška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie S žužu vlasy černoška. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie mit bunten Haaren und dunkler Haut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie mit bunten Haaren und dunkler Haut. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barbie formázható hajjal.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií