Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Barbie Sada doplnkov I

Zobraziť katalóg
Barbie Sada doplnkov I
5 1 hodnotení
Doplnok pre bábiky pre dievčatá, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif11228 Produktové číslo:  6947731024032

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie Sada doplnkov I

Set doplnkov I poteší každé dievčatko, ktoré miluje ikonickú bábiku Barbie. Veľmi obľúbené módne ikony Barbie od spoločnosti Mattel zbierajú dievčatá všetkých vekových kategórií už po niekoľko generácií. Predstavujú najznámejšie a najpredávanejšie bábiky na celom svete. Pre ešte väčšiu zábavu majú k dispozícii rôzne doplnky a príslušenstvo. V sade nájdete šesť doplnkov, ktoré vyjadrujú osobitý štýl bábiky Barbie, a to náramok, husle, fotoaparát, topánky na podpätku, peňaženku a zajačika. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. Urobte skutočnú radosť svojej malej princeznej a kúpte jej do zbierky módne doplnky, ktoré podčiarknu dokonalý vzhľad Barbie.

Kľúčové vlastnosti sady doplnkov I pre bábiky Barbie

  • Sada doplnkov I pre bábiky Barbie
  • Vyjadrujú jej osobitý štýl
  • Balenie obsahuje náramok, husle, fotoaparát, topánky na podpätku, peňaženku a zajačika
  • Bábika Barbie predstavuje módnu ikonu
  • Je obľúbená u celého radu generácie dievčat
  • Sada je v hodná pre deti od 3 rokov

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je k tomu i ta barbie? Dekuji

Dobrý den je vtom balení i ta panenka Barbie?Jednou píšete že ano jinde čtu že ne a na obrázcích na prvním ukazana je a na dalších jen ty doplňky tak jak je to doopravdy nerada bych objednala a panenka nikde děkuji předem za odpověď a prosím pravdivou.

Dobry den, obsahuje ponukany set aj babiku Barbie, prosim? (Najaktualnejsia odpoved alza experta totiz babiku v baleni nespomina.) Dakujem.

Dobrý den obsahuje set doplnku barbie i panenku za 235kc?

Opravdu je součástí setu i ta panenka? Na ostatních obrázcích panenka není. Děkuji

Diskusia a poradňa k Barbie Sada doplnkov I
Príslušenstvo pre Barbie Sada doplnkov I Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Set doplňků I. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Zubehörset I. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Zubehörset I. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barbie Kiegészítő készlet I.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií