Barbie Sukňa a nohavice – červená

Zobraziť katalóg
Barbie Sukňa a nohavice – červená
5 1 hodnotení
Doplnok pre bábiky – výška 9.5cm, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif6344a Produktové číslo:  ASRT0887961608083

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie Sukňa a nohavice – červená

Bábika Barbie sa teší záujmu dievčat všetkých vekových kategórií už celý rad rokov a už niekoľko generácií dievčatiek a slečien s radosťou očakáva ďalšie prírastky a doplnky do svojej zbierky. Rovnako ako ich majiteľky, miluje Barbie módu a rada sa oblieka. Spája najnovšie módne trendy so svojím štýlom a fantáziou. Nádherná kožená asymetrická sukňa lesklej červenej farby predstavuje jej osobitý štýl. Je strihaná podľa najnovších trendov, z moderného materiálu a v módnej farbe. Skvele sa hodí k jej ďalším kúskom oblečenia. V jedinečnom outfite je tak bábika Barbie pripravená na ďalšie vzrušujúce dobrodružstvo.

Kľúčové vlastnosti sukne červenej farby pre bábiku Barbie

  • Trendy oblečenie pre bábiku Barbie
  • Asymetrická kožená sukňa lesklej červenej farby
  • Z moderného materiálu s módnym prvkami
  • Kombinovanie a ladenie outfitov
  • Podpora predstavivosti detí

Skvelý darček pre malé návrhárky

Malé deti sa pri hre môžu vžiť do skutočného sveta módnej návrhárky, určiť si svoj vlastný štýl a vymýšľať rad situácií a zážitkov s obľúbenými bábikami Barbie. Pri kombinovaní a ladení outfitov si užijú veľa skvelej tvorivej zábavy. Zároveň si rozvíjajú svoju predstavivosť a zmysel pre dizajn. Hračka je vhodná pre deti od troch rokov. Urobte radosť svojej malej slečne a kúpte jej túto jasne červenú módnu sukňu, ktorá Barbie krásne pristane.

Obsah balenia:
Červená sukňa pre bábiku Barbie

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barbie Sukňa a nohavice – červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Sukně a kalhoty - červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Röcke und Hosen - Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Röcke und Hosen - Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barbie Szoknyák és nadrágok - piros szoknya.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií