Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Barbie Varenie a pečenie s Kenom

Zobraziť katalóg
Barbie Varenie a pečenie s Kenom
Bábika – výška 32.5cm, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif6362 Produktové číslo:  0887961526929

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie Varenie a pečenie s Kenom

Myslíte si, že Barbie a Ken spolu chodia len za zábavou? Nie. V hernom sete Bábika Barbie Varenie a pečenie s Kenom si spolu otvorili kaviareň. Herný set Bábika Barbie Varenie a pečenie s Kenom obsahuje všetko, čo potrebujete k dobrému kaviarenskému odpočinku: skvelú kávu, čerstvo pripravený sendvič a hlavne Barbie a Kena, ktorým to veľmi pristane. Ken si obliekol kuchársky rondón, Barbie je oblečená ako servírka. Navštívte ich v ich kaviarni a vychutnajte si dobré jedlo a pitie s herným setom Bábika Barbie Varenie a pečenie s Kenom.

Kľúčové vlastnosti herného setu Bábika Barbie Varenie a pečenie s Kenom

  • V hernom sete nájdete Barbie, Kena, šálku na kávu, tanierik, gril na panini a sendvič
  • Sendvič perfektne zapadne do grilu
  • Sendvič a šálku je možné pripevniť k tanieriku
  • Barbie a Ken sú štýlovo oblečení
  • Bábiky nestoja samostatne
  • Podporuje detskú fantáziu a kreativitu
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Barbie a Ken sa k sebe perfektne hodia

Barbie a Ken si vzali štýlové oblečenie a dokonale k sebe ladia. Ken nosí kuchársky rondón, tmavé nohavice a čierne topánky. Barbie sa obliekla ako servírka, má dobre padnúce zeleno-biele pruhované šaty, ružovú zásteru s potlačou a biele tenisky. V ich kaviarni sa vám splní každé kulinárske želanie.

Veľkosť:
32,5 cm

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barbie Varenie a pečenie s Kenom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Vaření a pečení s Kenem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Kochen und Backen mit Ken. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Kochen und Backen mit Ken. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barbie és Ken kávézója szett.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií