Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Barbie - Víla a rozprávkové oblečenie

Zobraziť katalóg
Barbie - Víla a rozprávkové oblečenie
5 1 hodnotení
Bábika – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6635 Produktové číslo:  0887961207620

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie - Víla a rozprávkové oblečenie Predaj skončil

Barbie - Víla a rozprávkové oblečenie

Pre dievčatká, ktoré majú rady rozprávky, prichádza Barbie 3 v 1, z ktorej môže vaša malá slečna urobiť princeznú, morskú pannu alebo vílu. Herná súprava obsahuje doplnky, ktoré z Barbie urobia presne to, čo je potrebné, v okamihu. Na svoje si prídu tiež dievčatká, ktoré rady bábiky prezliekajú a češú. Bábika môže jedinečným spôsobom rozvíjať fantáziu a predstavivosť vášho dieťaťa a navyše trénuje jeho zručnosť. Rozprávajte si rozprávky a upravte pritom Barbie tak, aby sa do rozprávky svojím vzhľadom hodila!

Balenie obsahuje:

  • Bábiku Barbie
  • Kostým princeznej s črievičkami a korunkou
  • Trup morskej panny s chvostom
  • Kostým víly s topánkami a krídlami

Čarovný svet fantázie

Na vytváranie rôznych postáv má Barbie k dispozícii tri preoblečenia. Môže sa stať princeznou, vílou alebo morskou pannou. Kostým princeznej sa skladá z živôtiku, dlhej pestrofarebnej sukne s trblietkami, črievičiek a potrebnej korunky. Na kostým morskej panny je pripravený trup s chvostom, ktorý je po celej dĺžke zdobený. Barbie sa môže tiež prezliecť za vílu, ak použije živôtik, sukničku, vílie topánočky a nádherne maľované krídla. Bábika nedokáže stáť samostatne a farba aj doplnky sa môžu líšiť od vyobrazenia. Dajte svojmu dievčatku možnosť rozvíjať fantáziu a vytvárať rozprávky aj dobrodružné príbehy s bábikou Barbie!

 
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barbie - Víla a rozprávkové oblečenie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie - Víla a pohádkové oblečky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie 3-in-1 Fantasie Barbie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie 3-in-1 Fantasie Barbie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie baba - tündér/sellő/hercegnő.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií