Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bino Hasičské auto

Zobraziť katalóg
Bino Hasičské auto
Detský stan
Kód:  HRA334z Produktové číslo:  4019359828155 Stránky výrobcu
Bino Hasičské auto Predaj skončil

Bino Hasičské auto

Takmer každé dieťa túži po skrýši či domčeku, kde sa bude môcť hrať bez prítomnosti dospelých. Detský stan je preto dokonalý variant súkromia. Ratolesti si tak môžu vytvoriť vlastný imaginárny svet, v ktorom budú prežívať veľa dobrodružstiev a hier. Nádherné farby a motív hasičského auta získa obdiv u všetkých chlapcov.

Kľúčové vlastnosti

  • Samorozkladací systém POP-UP
  • Motív hasičského auta
  • Materiál: polyester

Materiál

Vysoko kvalitné tkaniny stanu spĺňajú všetky podmienky nariadenia REACH, Európskeho parlamentu a tiež Rady Európy o bezpečnom používaní chemických látok a prípravkov. Samorozkladací systém POP-UP zaistí ľahkosť a praktickosť výrobku. Je jednoduché ho kamkoľvek premiestňovať a po zložení zaberá len veľmi málo miesta. Deti si ho preto môžu brať nielen na záhradu, ale aj na prázdniny k babičke alebo na dovolenku.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bino Hasičské auto Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bino Hasičské auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bino Hasičské auto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bino Hasičské auto. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bino Fire Engine.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií