Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál MPLA316367

Bonaparte Adventný kalendár Briliantina

Zobraziť katalóg
Bonaparte Adventný kalendár Briliantina
4,0 1 hodnotení
Herná sada – adventný kalendár briliantina – mix 2016
Kód:  HRAms183 Produktové číslo:  8595557501657
Bonaparte Adventný kalendár Briliantina Predaj skončil

Bonaparte Adventný kalendár Briliantina

Už aj tie najmenšie slečny vedia, že šperkov nikdy nie je dosť. A ak navyše krásny prstienok môže skrátiť čakanie na ježiška, je to tá najlepšia kombinácia! Adventný kalendár si zvyčajne spájame s malými čokoládkami alebo inými dobrotami. Ak ale chcete tento rok vyskúšať niečo iné, máme pre vás jedinečnú ponuku. Adventný kalendár Briliantina vašu malú slečnu každý deň prekvapí novým lesklým doplnkom. Obsahuje 18 prstienkov, 4 páry náušníc, 1 náramok a 1 ozdobu na náramok. Náušnice sú dvojakého typu - 3 páry sú tŕňové a 1 pár je závesný. Kovové časti šperkov sú z ródia a sú nealergénne.

Kľúčové vlastnosti

  • Netradičný adventný kalendár
  • Pre všetky malé parádnice
  • 18 prstienkov, 4 páry náušníc, 1 náramok a 1 ozdoba na náramok
  • Kovové časti majú povrch z ródia
  • Nealergénne
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bonaparte Adventný kalendár Briliantina Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bonaparte Adventní kalendář Briliantina . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bonaparte Adventskalender Briliantina. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bonaparte Adventskalender Briliantina. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bonaparte Adventi naptár Briliantina.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií