Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Bonaparte Prsty maňušky zvieratka

Zobraziť katalóg
Bonaparte Prsty maňušky zvieratka
Herná sada zvieratiek
Kód:  HRAa10163 Produktové číslo:  8593547080175
Bonaparte Prsty maňušky zvieratka Predaj skončil

Bonaparte Prsty maňušky zvieratka

Děti si rády hrají a milují pohádky v jakékoli podobě. S krásnou sadou sympatických prstových loutek - maňásků v podobě známých zvířátek můžete vytvořit krásný vztah s dětmi. Děti jsou vděčné, když jim věnujete svůj čas a zahrajete pro ně a nebo s nimi loutkové divadlo. Později také děti samy se zapojí a budou hrát divadlo pro vás i pro sebe. Hry s maňásky jsou velice kreativní a rozvíjí v dětech fantazii. A v neposlední řadě, loutka může pomoci i jako terapeutický prvek, kamarád dítěte, kterému se svěří se svými strachy a bolístkami, i se vším, co by dospělému nikdy neřeklo.

Loutky jsou krásně barevné, mají hlavičku z kvalitního dřeva namalovaného zdravotně nezávadnými barvičkami a tělíčko z látky. V této sadě od firmy Bonaparte najdete např. pejska, kočičku, kravičku aj.

Počet loutek v sadě:
5 ks

Velikost postavičky:
Cca 10 cm

Parametre a špecifikácia

Výška hračky
10 cm Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
10 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bonaparte Prsty maňušky zvieratka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bonaparte Prstoví maňásci zvířátka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bonaparte Fingerpuppen Tiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bonaparte Fingerpuppen Tiere. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bonaparte állatos ujjbábok.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií