Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bright Starts Deka na hranie 5 v 1 Your Way Ball Play 2018

Zobraziť katalóg
Bright Starts Deka na hranie 5 v 1 Your Way Ball Play 2018
5 1 hodnotení
Hracia deka pre najmenších, disponujúca elementmi pre rozvoj zmyslov dieťaťa, vhodné od narodenia
Kód:  BABY7554 Produktové číslo:  074451107540

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bright Starts Deka na hranie 5 v 1 Your Way Ball Play 2018 Predaj skončil

Bright Starts Deka na hranie 5 v 1 Your Way Ball Play 2018

Je veľmi dôležité, aby bábätko už od narodenia malo vo svojej blízkosti podnety, ktoré budú rozvíjať jeho zmysly a motorické zručnosti. Rozšírte vášmu dieťatku možnosti poznávania okolitého sveta mimo postieľku bezpečne s hracou dekou Bright Starts 5 v 1 Your way Ball Play 2018. Veľká deka na hranie Bright Starts ponúka bábätku veľa priestoru a možností k aktívnej zábave i učeniu. Túto úžasnú multifunkčnú pestrofarebnú deku môžete využívať niekoľkými spôsobmi. Má odnímateľnú hrazdičku s niekoľkými závesnými hračkami a s otvormi na hádzanie loptičiek, ktoré sú spolu s taškou jej súčasťou. K hracej deke Bright Strats patrí aj vankúšik na nácvik „pasenie koníkov“, hudobný projektor so svetlami a možno ju tiež využiť ako ohrádku.

Kľúčové vlastnosti Bright Starts Deky na hranie 5 v 1 Your Way Ball Play 2018

  • Multifunkčná hracia deka s piatimi spôsobmi použitia
  • Extra veľký priestor na pohyb bábätka až 122 cm
  • Na rozvoj motorických a zmyslových schopností
  • Odnímateľná hrazdička s hračkami a otvormi na balóniky
  • S uzatvárateľnými bočnicami slúžiacimi ako ohrádka
  • Potlač so vzorom zvieratiek v jasných farbách
  • Projektor v tvare slona s hudbou a svetlom
  • Závesné hračky sú odopínateľné (možno ich využiť aj kdekoľvek inde)
  • S tvarovaným vankúšikom na nácvik pobytu na brušku
  • Balenie 35 farebných balónikov v praktickom obale
  • Vyžaduje batérie 3 AA (nie sú súčasťou balenia)
  • Bright Starts 5 v 1 Your Way Ball Play je vhodná pre deti už od narodenia

Zaručený zdroj zábavy na niekoľko mesiacov dopredu

Do základnej výbavy každého dojčaťa by mala patriť pestrofarebná hracia deka s množstvom hračiek či hrkálok, kde môže odpočívať, hrať sa a rozvíjať sa. To všetko a oveľa viac Bright Starts Deka na hranie 5 v 1 Your Way Ball Play 2018 spĺňa. Je dostatočne veľká, nemusíte sa teda obávať, že keď sa bábätko začne pretáčať, skončí na studenej zemi. Kontrastné jasné farby so zaujímavými vzormi deky Bright Starts zase zaujmú dieťatko ihneď a na dlhú dobu. A odnímateľná hrazdička je plná krásnych závesných hračiek, ako je plyšový papagáj, roztomilá opičia hrkálka, sebapoznávacie zrkadlo, texturované hryzadielko či hudobný slon. Hrazdička má navyše z jednej strany sieť s otvormi na vhadzovanie loptičiek,, ktoré sú aj s prenosnou taškou tiež súčasťou. K bohatej výbave hracej deky Bright Starts patrí aj špeciálne tvarovaný vankúšik so stužkami na nácvik pobytu na brušku a na precvičovanie chrbtových svalov. Čo je ale hlavnou prednosťou Bright Starts 5 v 1 Your Way Ball Play 2018? Sú to uzatvárateľné bočnice, vďaka ktorým sa hracia deka premení na ohrádku či bazénik plný balónikov.

Bright Starts 5 v 1 je investícia, ktorá sa oplatí!

Že Bright Starts deka na hranie 5 v 1 je skvelou voľbou, ktorá sa naozaj oplatí, dokazuje aj hudobná hračka v tvare roztomilého slona. Príjemná hudobná melódia doplnená striedavým prepínaním farebných svetielok bábätko upúta, upokojí od plaču alebo pomôže s uspávaním. Hračka je vybavená senzorom, ktorý spustí prehrávanie pohybom dieťaťa alebo ho možno vypnúť a ovládanie bude závisieť úplne od rodičov. Hrá nepretržite viac ako 20 minút. Bright Starts hudobný slon je odnímateľný a dá sa ľahko pripevniť na väčšinu postieľok, ohrádok, apod. Odnímateľnosť platí i pre všetky závesné hračky z hrazdičky, ktoré sú pripevnené pomocou C-krúžkov. Ak si nejakú hračku dieťatko obľúbi, nemusí sa jej vzdávať, môže si ju vziať so sebou kamkoľvek. Prípadne možno na hrazdičku zavesiť aj nejakú inú obľúbenú hračku. Značne sa tak rozširujú ďalšie možnosti využitia Bright Starts.

Rozmery:
69,85 × 10,92 × 60,96 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre novorodencov
» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa opýtať z akého materiálu je vyrobená deka, je umývatelna? Dakujem

Diskusia a poradňa k Bright Starts Deka na hranie 5 v 1 Your Way Ball Play 2018
Príslušenstvo pre Bright Starts Deka na hranie 5 v 1 Your Way Ball Play 2018 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bright Starts Deka na hraní 5v1 Your Way Ball Play 2018. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bright Starts játszószőnyeg 5in1 Your Way Ball Play 2018.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií