Brio World 33975 SMART TECH SOUND - Umývačka s dielňou

Zobraziť katalóg
Brio World 33975 SMART TECH SOUND - Umývačka s dielňou
5 2 hodnotení
Príslušenstvo k vláčikodráhe - vhodné od 3 rokov
30,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAbz14275 Produktové číslo:  7312350339758
Brio World 33975 SMART TECH SOUND - Umývačka s dielňou 30,90 € Momentálne nedostupné

Brio World 33975 SMART TECH SOUND - Umývačka s dielňou

Pozor, pozor, je čas na údržbu vláčikov! K tomu budete potrebovať príslušenstvo BRIO World 33975 SMART TECH SOUND  – Umývačka s dielňou. Tento užitočný doplnok je určený pre Nahrávaciu lokomotívu BRIO World 33971 SMART TECH SOUND (nie je súčasťou balenia). S ňou plne využijete všetky funkcie, ktoré séria SMART TECH SOUND ponúka. Príslušenstvo BRIO je vhodné pre dievčatá a chlapcov od 3 rokov. Vychutnajte si všetky pohybové a zvukové funkcie vláčikov naplno.

Kľúčové vlastnosti príslušenstva BRIO WORLD 33975 SMART TECH SOUND – Umývačka s dielňou

  • Praktická dielňa a umývačka na údržbu vláčikov zo sveta BRIO World 
  • Sada je súčasťou série SMART TECH SOUND, ktorej hlavným prvkom je 33971 SMART TECH SOUND - Nahrávacia lokomotíva (nie je súčasťou balenia)
  • Séria SMART TECH SOUND prináša pre vašu železnicu interaktívne zvukové a pohybové funkcie vrátane možnosti nahrávania vlastných zvukov do Nahrávacej lokomotívy 33971 SMART TECH SOUND, ktoré sa prehrajú pri prejdení akčnými tunelmi
  • Možnosť prechádzať umývačkou bez servisu vláčika
  • Príslušenstvo k železnici je vyrobené z bukového dreva s certifikátom FSC, z plastu a kovu
  • Vhodné pre dievčatá a chlapcov od 3 rokov
  • Deti si pri hre s vlakovým príslušenstvom BRIO World 33975 SMART TECH SOUND - Umývačka s dielnou rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a zručnosti v hraní rolí
  • Súprava obsahuje 2 dieliky

Deti si pri hre so železnicou BRIO WORLD rozvíjajú jemnú motoriku a zručnosti 

Na nahrávacej lokomotíve je možné naprogramovať pohyb, farebné svetlá, nastaviť zvuky a nahrať si aj vlastné hlásenia. Ešte viac funkcií získate po pripojení k aplikácii SMART TECH SOUND, ktorá je zadarmo na stiahnutie. Spárujte príslušenstvo SMART TECH SOUND cez bluetooth s tabletom alebo smartfónom a získajte tak ďalšie možnosti ako vašu železnicu ovládať. Keď lokomotíva pôjde vľavo, vojde do umývačky. Vpravo sa nachádza dielňa na kontrolu a opravy. Rovná cesta slúži len na prejazd bez servisu. Po prejdení Nahrávacej lokomotívy 33971 SMART TECH SOUND akčným tunelom z tejto sady Umývačky s dielňou sa prehrajú zvuky opravy alebo umývania vláčika. Tým sa železnica BRIO ešte viac približuje reálnemu železničnému svetu.

Príslušenstvo k železnici je vyrobené z kvalitných materiálov

Príslušenstvo k železnici obsahuje 2 dieliky a je vyrobené z bukového dreva s certifikátom FSC, z plastu a kovu. V balení nájdete umývačku s dielňou a koľajnicami a akčný tunel. Deti si pri hre so železnicou BRIO World 33975 rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a zručnosti v hraní rolí. 

Obsah balenia železnice BRIO WORLD 33975: 
1 ks umývačka s dielňou a koľajami
1 ks akčný tunel



Rozmery balenia:
20 × 32 × 13 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRIO World 33975 SMART TECH SOUND Myčka s dílnou. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brio World 33975 SMART TECH SOUND Mosó műhellyel.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií