Carrera GO Transformers Lockdown Chall

Zobraziť katalóg
Carrera GO Transformers Lockdown Chall
Autodráha v mierke 1:43, dĺžka trate 5,4 m, rozmery po rozložení 192x60 cm
Kód:  ZT214 Produktové číslo:  4007486623347 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Carrera GO Transformers Lockdown Chall Predaj skončil

Carrera GO Transformers Lockdown Chall

Pravý adrenalín

Autodráha Go Transformers Lockdown Chall od spoločnosti s viac ako 50-ročnou skúseností Carrera v každom prebudí pravého pretekára. Preneste sa do sveta prepracovaných závodných áut, kde zažijete pravý adrenalín, ako by ste v jednom z nich sedeli. Táto autodráha je ideálna pre deti, skvele zabaví, ale aj oteckov a dedkov. Unikátny a vysoko kvalitný systém kombinuje trate a autá v mierke 1:43. Pretekáte s dvoma detailne spracovanými autami s tampónovou potlačou. Vďaka magnetom a kontaktným kefkám majú dobrú priľnavosť k dráhe. Autá sa ovládajú dvoma ovládačmi rýchlosti.

Dráhu s dĺžkou 5,4 metra vďaka svorkám ľahko zostavíte aj rozoberiete. Vyznačuje sa presným a stabilným prevedením a výškovo nastaviteľnými podperami. Balenie obsahuje všetko, čo potrebujete na okamžitú jazdu vrátane zábavného mechanického počítadla kôl. Sadu si môžete kedykoľvek rozšíriť o nepreberné množstvo príslušenstva, napríklad mosty, skokanky, kruhové objazdy a ďalšie vychytávky.

Parametre a špecifikácie:

Trať:
Dĺžka trate: 5,4 m
Potrebný priestor: 192 x 60 cm

Autá:
1x Transformers Bumblebee
1x Transformers Lockdown

Mierka:
Trať: 1:43
Autá: 1:43

Balenie obsahuje:
Rovinky
Zákruty
Kolmá stena
Loopingy
1x napájací diel
1x diel s počítadlom kôl
2x ovládač rýchlosti
1x trafo
Podpery
Mantinely
Náhradné kontaktné kefky
Náhradné vodiace lišty
Český návod

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky autíčka pre najmenších
» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Carrera GO Transformers Lockdown Chall Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Carrera GO Transformers Lockdown Chall. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Carrera GO Transformers Lockdown Chall. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Carrera GO Transformers Lockdown Chall. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Carrera GO Transformers Lockdown Chall.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií