Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cartronic Formula Racing

Zobraziť katalóg
Cartronic Formula Racing
Autodráha dĺžka 6,3 m, kompletný set, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa1173 Produktové číslo:  4039132080372

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cartronic Formula Racing

Autodráhu Cartronic Formula Racing s dĺžkou 6,3 m určite ocení každý malý aj veľký pretekár. Tento kompletný set obsahuje všetko pre jazdu. V balení nájdete diely ako sú rovinky, zákruty, zúženie či looping. Ďalej sada obsahuje autá, bezpečný napájač, štartovací systém, počítadlo kôl, mantinely s držiakmi, piliere, spony a ovládače pre autá. Chcete si splniť sen a zajazdiť si niektorú zo svetových veľkých cien. Nie je nič jednoduchšie, pretože si stačí zaobstarať set Cartronic Formula Racing a vaša izba sa môže ihneď stať dejiskom veľkej ceny F1. Čaká na vás trať s dĺžkou 6,3 m. Modely áut sú atraktívne a detailne spracované. Vozidlá sú vybavené dvojitými kefkami pre optimálny kontakt s napájacími koľajnicami a ešte navyše magnetmi. Autodráha je v mierke 1:43

Parametre a špecifikácia

Dĺžka trate
630 cm Hotovo!

Autodráhy

Dĺžka trate
630 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky autíčka pre najmenších
» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cartronic Formula Racing Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cartronic Formula Racing. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cartronic Formel Racing. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cartronic Formel Racing. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cartronic Formula Racing.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií