Effaclar

Česacia hlava

Zobraziť katalóg
Česacia hlava
- Veľkosť 25cm, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRA752b

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Česacia hlava Predaj skončil

Česacia hlava

Ktorá malá slečna si aspoň občas nepredstavuje, aké je byť kaderníčkou?Obľúbená česacia hlava umožňuje dievčatkám skúsiť si, aké to je mať vlastný kadernícky salón.Krásne dlhé a husté vlásky česacia panny dávajú priestor pre rôzne vlasové experimenty.Copy, zložitý drdol alebo elegantné účes?To všetko jej bude slušať.

Záleží len na detské fantázii a zručnosti.Existujú tisíce účesov, ktoré vďaka česacia hlave môžete bez obáv vyskúšať.Súčasťou balenia sú nielen vlasové doplnky, ale aj sada pre líčenie bábiky, takže môžete upravovať aj jej make-up.

Parametre a špecifikácie:

Odporúčaný vek:
5 +

Obsah balenia:
česacia hlava
hrebeň
kefa
gumičky do vlasov
sponky
sada líčidiel

Veľkosť:
25 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18.júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy.Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Typ bábiky
Česacia hlava Hotovo!

Určenie

Typ bábiky
Česacia hlava Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky česacie hlavy
» Všetky hry na kaderníčku a kozmetičku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Česací hlava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Česací hlava. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Česací hlava. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Česací hlava.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií