Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Chuggington – Motorizovaný Jackman

Zobraziť katalóg
Chuggington – Motorizovaný Jackman
5 1 hodnotení
Vláčik – vhodný od 3 rokov
Kód:  HRAa10534 Produktové číslo:  796714541747 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Chuggington – Motorizovaný Jackman Predaj skončil

Chuggington – Motorizovaný Jackman

Japonský výrobca hračiek prichádza na trh s horúcou novinkou, ktorá poteší všetkých malých rušňovodičov od 3 rokov. Obľúbená mašinka Jackman známa z britského animovaného seriálu Chuggington sa vracia v novom motorizovanom vyhotovení, aby vás vzala na výlet kamkoľvek si budete priať. Stačí doplniť 2 AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia, a môžete vyraziť. Vezmite so sebou aj ďalších kamarátov a zoznámte sa aj s ostatnými lokomotívami z kovovej a motorizovanej súpravy Chuggington. Sú kompatibilné so všetkými doplňujúcimi súpravami. S kovovými motorizovanými mašinkami značky Tomy sa rozhodne nudiť nebudete.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento vlacek kompatibilni se starsi verzi kovovou radou vejde se mam do koleji rozpeti kol mame 2 cm a drahy 3.5cm

Jsou motorizované vláčky Chuggington od Tomy kompatibilní s kolejemi např. Bino? Mají magnety na připojení? U zabalených výrobků to není zřejmé (dřevěné vláčky Tomy mají podle obrázků připojení úplně jiné) Děkuji za odpověď. N.H.

Diskusia a poradňa k Chuggington – Motorizovaný Jackman
Príslušenstvo pre Chuggington – Motorizovaný Jackman Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chuggington – Motorizovaný Janek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Chuggington – Motorisierter Jackman. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Chuggington – Motorisierter Jackman. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Chuggington - Motoros Janek.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií