CLEMMY baby - Hrad so zvieratkami a kockami

Zobraziť katalóg
CLEMMY baby - Hrad so zvieratkami a kockami
Herná sada kociek, vhodná od 6 mesiacov
Kód:  HRAa4305 Produktové číslo:  8005125147489

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CLEMMY baby - Hrad so zvieratkami a kockami Predaj skončil

CLEMMY baby - Hrad so zvieratkami a kockami

Hrad Clemmy baby poskytne spoustu prostoru ke hře těm nejmenším objevitelům. Tato krásná hračka totiž byla navržena tak, aby byla absolutně bezpečná i pro děti kojeneckého věku. Součástí hradu jsou kostky, které jsou vyrobeny z měkké netoxické gumy. Ta je pak natolik elastická, že pod stiskem dětské ruky povolí, při stavění však spolehlivě drží požadovaný tvar. Každý starostlivý rodič ocení, že kostky jsou omyvatelné a děti je mohou bez obav "ožužlávat". Jako základní stavební platforma při hře slouží střecha hradu. Tato krásná hrací sada přinese nejmenším skvělou zábavu a pomůže jim s rozvojem jemné motoriky. 

Specifikace:

Obsah balení:

Hrad se zvířátky
7 kostek

Doporučený věk:
Od 6 měsíců 

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.
 

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLEMMY baby - Hrad so zvieratkami a kockami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Clemmy baby - Hrad se zvířátky a kostkami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Clemmy baby - Schloss mit Tieren und Würfel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Clemmy baby - Schloss mit Tieren und Würfel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Clemmy baby - Castle állatokkal és a kocka.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií