Cobi 21078 Smithsonian USS Constitution

Zobraziť katalóg
Cobi 21078 Smithsonian USS Constitution
Stavebnica – 800 dielikov, odporúčaný vek od 9 rokov
Kód:  HRAif10391 Produktové číslo:  5902251210786

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cobi 21078 Smithsonian USS Constitution Predaj skončil

Cobi 21078 Smithsonian USS Constitution

Túžia vaši malí huncúti po nekonečnom kreatívnom tvorení, ale vy zároveň chcete, aby sa učili novým veciam a poznávali historické súvislosti? Potom je tu práve pre nich nová stavebnica od značky COBI z námorného radu Smithsonian. Ide o legendárnu trojsťažňovú fregatu USS Constitution, ktorá je v službe nepretržite už od roku 1797 dodnes. To znamená, že je to najdlhšie slúžiaca americká vojnová loď na svete! Na vodu bola spustená 21. októbra 1797, čo značí nepretržitú službu v plných 220 rokoch. Takáto loď skrátka vo svete nemá obdobu. Súperí aj o titul najstaršej vojnovej lode, ktorá je stále v aktívnej službe s loďou HMS Victory, ktorá spadá pod britskú armádu.

Hlavné prednosti stavebnice COBI Smithsonian USS Constitution s 800 dielikmi

  • Možnosť kombinovania s inými značkami plastových stavebníc
  • Súprava 800 kociek na zloženie legendárnej trojsťažňovej fregaty
  • Vhodná pre deti od 9 rokov
  • Vo vnútri balenia sú všetky potrebné dieliky a návod na zostavenie hračky
  • Rozvíja motorické schopnosti a haptické vnímania
  • Zdravotne neškodný materiál

Zábavné učenie

Fregata obsahuje nespočetné množstvo detailných dielikov, plachty, laná a ďalšie detaily, ktoré pridávajú na skutočnosti. Na spodnej strane je vybavená kolieskami, ktoré uľahčia posúvanie pri hre. Správne zostavený model modulu meria 70 cm × 48,5 cm. V celom balení nájdete celkom 800 kociek stavebnice ak tomu 3 figúrky námorníkov, ktorí túto veľkú loď, plávajúcu už po desiatky rokov na našich oceánoch a moriach, ovládajú. No nebude úžasné, až vám deti toto všetko budú samy a s nadšením v očiach zo zábavnej hry rozprávať? 

Múdra stavebnica

Stavebnica COBI je vhodná pre deti od útleho veku a rozvíja tak ich motorické schopnosti a haptické vnímania. Veľkou výhodou stavebnice COBI je možnosť kombinovania dielikov s inými známymi značkami plastových stavebníc. Stavebnica je vhodná pre dievčatá aj chlapcov už od 9 rokov. Samozrejmosťou značky COBI je výroba stavebníc zo zdravotne neškodného polyméru, ktorý je odolný voči mechanickému poškodeniu. Stavebnica je pod licenciou amerických múzeí Smithsonian Institution.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
7 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
7 rokov Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cobi 21078 Smithsonian USS Constitution Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi 21078 Smithsonian USS Constitution. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi 21078 Smithsonian USS Constitution. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi 21078 Smithsonian USS Constitution.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií