Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cobi 2381 Sd. Kfz.138 Panzerjager Marder III, ausf. H

Zobraziť katalóg
Cobi 2381 Sd. Kfz.138 Panzerjager Marder III, ausf. H
Stavebnica – 380 dielikov a 1 figúrka vojaka, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAif10396 Produktové číslo:  5902251023812

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cobi 2381 Sd. Kfz.138 Panzerjager Marder III, ausf. H Predaj skončil

Cobi 2381 Sd. Kfz.138 Panzerjager Marder III, ausf. H

Túžia vaši malí huncúti po nekonečnom kreatívnom tvorení, ale vy zároveň chcete, aby sa učili novým veciam a poznávali historické súvislosti? Potom je tu práve pre nich nová stavebnica od značky COBI s vojenskou radou WORLD WAR II. Postavte si model legendárneho nemeckého stíhača tankov, ktorý dokázal ísť až 35 km/h za pomalými tankami spojencov, aby ich následne všetky zničil. Pretože celková rýchlosť a údernosť rozhoduje o výsledku každej vojny, bol tento stíhač tankov pre svojich protivníkov veľkou hrozbou.

Hlavné prednosti stavebnice COBI Sd. Kfz.138 Panzerjäger Marder III s 380 dielikmi

  • Možnosť kombinovania s inými značkami plastových stavebníc
  • Súprava 380 kociek na zloženie legendárneho tanku
  • Vhodné pre deti od 6 rokov
  • Vnútri balenia sa nachádzajú všetky potrebné dieliky a návod na zostavenie hračky
  • Rozvíja motorické schopnosti a haptické vnímanie
  • Zdravotne neškodný materiál

Zábavné učenie

Stíhačovi tankov sa po zostavení točia kolesá a vertikálne sa mu pohybuje celé telo. Správne zostavený model stíhača meria 20 × 9 × 8 cm. V celom balení nájdete celkom 380 kociek stavebnice a k tomu 1 figúrku vojaka, ktorý celý stroj riadi a ničí nepriateľské vojská. Stíhače tankov Marder III. boli používané na východnom fronte, keď sa Nemecká armáda snažila znížiť počet tankov a diel Červenej armády. Po druhej svetovej vojne boli zaradené do výzbroje Československej armády. No nebude úžasné, keď vám deti toto všetko budú samy a s nadšením v očiach zo zábavnej hry rozprávať? 

Inteligentná stavebnica

Stavebnica COBI je vhodná pre deti od útleho veku a rozvíja tak ich motorické schopnosti a haptické vnímanie. Veľkou výhodou stavebnice COBI je možnosť kombinovania dielikov s inými známymi značkami plastových stavebníc. Stavebnica je vhodná pre dievčatá aj chlapcov už od 6 rokov. Samozrejmosťou značky COBI je výroba stavebníc zo zdravotne neškodného polyméru, ktorý je odolný proti mechanickému poškodeniu.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
7 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
7 rokov Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cobi 2381 Sd. Kfz.138 Panzerjager Marder III, ausf. H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi 2381 Sd. Kfz.138 Panzerjager Marder III, ausf. H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi 2381 Sd. Kfz.138 Panzerjäger Marder III, ausf. H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi 2381 Sd. Kfz.138 Panzerjäger Marder III, ausf. H.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií