PET Aplikace

Cobi Zoomer Dino

Zobraziť katalóg
Cobi Zoomer Dino
Robot interaktívne dinosaurus, neuveriteľne realistický pohyb vďaka technológii True Balance, ovládajte ho dotyky alebo hlasom, hrajte s ním hry, trénujte ho, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAif1928 Produktové číslo:  5902251144043

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cobi Zoomer Dino

Parádny robotický interaktívny dinosaurus! Skvele reaguje nielen na svetlo či dotyky ale tiež na váš hlas. A skúste si ho chytiť - s technológiou True Balance to nie je vôbec jednoduché. Pohyby sú presné, rýchle a hlavne neuveriteľne realistické. Funguje v niekoľkých režimoch a prostredníctvom zafarbenia očí či zvukov dokáže dať najavo hŕbu emócií.

Ovládanie je jednoduché a zvládne ho každé zvedavé dieťa. Stačí stlačiť tlačidlo na chrbte a dinosaura rýchlo prevediete do režimu rozpoznávania gest. Potom už stačí len len ten správny pohyb rúk a zábava môže začať. Na detekciu pohybu ruky a predmetov v okolí slúžia senzory umiestnené na hlave.  

Na chrbte nájdete tiež senzor diaľkového ovládania. Diaľkový ovládač rozširuje herné možnosti, ale k základnému hraniu nutný nie je. Chcete dinosaura poriadne nahnevať? Žiadny problém. Stačí stlačiť "naštvávacie" tlačidlo. Ak chcete aby hračka behala, otáčala hlavou či vrtela chvostom tak ako si prajete? Použite joystick. A nechýba ani hrýziace tlačidlo či tlačidlo bež. Jednoduché a neskutočne zábavné.

Maznáčik ako z divokého praveku

  • Robotický interaktívny dinosaurus
  • Technológia True Balance pre realistický a presný pohyb
  • Reaguje na svetlo, dotyky, hlas, gest + rozpozná predmety v okolí
  • Rozšírené herné možnosti vďaka diaľkovému ovládaču
  • Rýchle nabíjanie prostredníctvom USB kábla
  • Tematický web v angličtine: www.zoomerdino.com
  • Balenie obsahuje: 1× Zoomer™ Dino, 1× ovládač, 1× USB nabíjací kábel, 1× návod

Chcete vedieť ako sa Dino cíti? Pozrite sa mu do očí.

Farba očí vám rýchlo prezradí čo Zoomer Dino práve cíti. Sú zelené? Potom je dinosaurus práve šťastím bez seba. Ak zmodrajú tak ho niečo veľmi zaujíma. A pozor akonáhle sčervenajú je veľmi rozčúlený, potiahnite ho za chvost a pokojne vás i pohryzie - je to predsa divoké zviera z praveku.

To že sa hračka nachádza v režime rozpoznávania gest ľahko spoznáte podľa fialovej farby očí. Použite rôzne gestá a tešte sa na kúsky, ktoré Zoomer Dino predvedie. Napríklad mu rýchlo mávnite rukou pred tvárou a on švihne chvostom. Alebo mu podržte ruku na nose. Sadne si. A keď mu len tak mávnete rukou pred očami, začne hovoriť.  

Oranžová farba značí vybitú batériu a žltá režim diaľkové ovládanie.

Jednoduché a rýchle nabíjanie

Zoomer Dino má zabudovanú LiPo batériu 3,7 V/450mAh, ktorá sa nabíja pomocou priloženého USB kábla. Nabíjanie trvá približne hodinu a plne nabitá batéria dostačuje na 20 - 30 minút intenzívneho hrania. Do ovládača patria 3× batérie AAA (nie je súčasťou balenia). 

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cobi Zoomer Dino Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi Zoomer Dino.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií