Cubelets – sada 12 kusov

Zobraziť katalóg
Cubelets – sada 12 kusov
Stavebnica - inteligentné modulárne kocky, každá kocka má vlastnú fukciu, možno kombinovať pre tvorbu zložitejších modelov
Kód:  HRAjd1480 Produktové číslo:  787799693476
Cubelets – sada 12 kusov Predaj skončil

Cubelets – sada 12 kusov

Elektronická stavebnica Cubelets predstavuje sadu 12 inteligentných modulárnych kociek s magnetickými blokmi, z ktorých každá má vlastnú funkciu. Jednotlivé diely je možné kombinovať a vytvárať zložitejšie modely. Zostavovanie s magnetmi je tak jednoduché, nemusíte poznať kódovanie alebo prácu s drôtikmi. Jednoducho zacvaknite robot bloky dohromady a magnetické plochy sa postarajú o zvyšok. Môžete napr. vytvoriť roboty, ktoré sa pohybujú na stole, reagujú na cudzie objekty, svetlo a teplo. Alebo postavte budovu z tehál a Brick Adapters jej umožní spárovanie s inou tehlovou konštrukciou. Čokoľvek vymyslíte a vytvoríte s elektronickou stavebnicou Cubelets, bude jedinečné a zábavné!

Vlastnosti elektronickej stavebnice Cubelets

  • Elektronická stavebnica obsahuje 12 inteligentných modulárnych kociek s magnetickými plochami
  • Jednotlivé diely je možné spájať a vytvárať tak nekonečný počet robotov bez programovania a drôtov
  • Každý robot má prekvapivo realistické chovanie
  • Jedinečné usporiadanie nového robota prináša vždy aj nové správanie
  • Zostavovanie modulárnych dielov Cubelets je ľahké

Stavebnica obsahuje:
Drive cube, Rotate cube, Flashlight cube, Distance cube, Brightness cube, Inverse cube, Passive cube, Blocker cube, Battery cube, Bluetooth cube, Brick Adapter, 2-Pack USB Charging Cable.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Počet dielikov
12 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Počet dielikov

Počet dielikov
12 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky elektronické stavebnice
» Všetky stavebnice pre deti od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 3 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubelets – sada 12 kusů. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubelets - Set mit 12 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubelets - Set mit 12 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cubelets robotépítő kockák - 12 darabos készlet.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií