AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cubelets – súprava 6 kusov

Zobraziť katalóg
Cubelets – súprava 6 kusov
Stavebnica – inteligentné modulárne kocky, každá kocka má vlastnú funkciu, možno kombinovať pre tvorbu zložitejších modelov
Kód:  HRAjd1481 Produktové číslo:  855165004222 Stránky výrobcu

Cubelets – súprava 6 kusov

Ak ste niekedy túžili po tom, že zostavíte vlastného robota, teraz máte skvelú príležitosť! Nemusíte byť programátor, ani nepotrebujete žiadne káble, ktoré sa všade pletú. Stačí poskladať pár kociek dokopy, vďaka magnetom to ide naozaj ľahko. Potom už len sledujte, čo váš výtvor začne vyvádzať. Nemusíte jeho správanie zložito programovať, jednoducho vyberte kocku s už naprogramovaným správaním.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Cubelets

  • Stavebnica Cubelets nevyžaduje žiadne programátorské znalosti
  • Postavte si mobilných robotov a logické konštrukcie
  • Zostavení roboti Cubelets reagujú na svetlo, pohybujú sa a mnoho ďalšieho
  • Miniatúrny počítač vnútri každej kocky Cubelets
  • V balení nájdete 6 magnetických blokov Cubelets
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Počítač v kocke

Každá kocka má v sebe miniatúrny už predprogramovaný počítač. Niektoré z nich – Sense Cubelets – pomocou snímačov vnímajú svet okolo seba, sledujú napríklad teplotu, svetlo, vzdialenosť od predmetov a zvuk. Naopak Action Cubelets fungujú ako výstupy, pohybujú sa, otáčajú sa, vydávajú zvuky, svietia a mnoho ďalšieho. Prakticky z niekoľkých malých robotov zostavujete jedného veľkého.

Štúdium aj zábava

Táto stavebnica nielen zabaví a poteší technických nadšencov od 4 rokov a vyššie, ale zároveň môže slúžiť ako vzdelávacia pomôcka pre budúcich vynálezcov a inovátorov. Každá kocka komunikuje so svojimi susedmi. Cubelets sú navrhnuté tak, aby dokázali sprostredkovať informácie o komplexných systémoch, ale aj o navrhovaní dizajnu.

Obsah balenia:
Brightness sensor Cubelet, Battery Cubelet, Flashlight Cubelet, Distance sensor Cubelet, Passive Cubelet, Drive Cubelet, USB nabíjací kábel, dvakrát Cubelet adaptér na kocky

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Počet dielikov
6 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Počet dielikov

Počet dielikov
6 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky elektronické stavebnice
» Všetky stavebnice pre deti od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 3 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cubelets – súprava 6 kusov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubelets – sada 6 kusů. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubelets - Set 6 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubelets - Set 6 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cubelets - készlet 6 db.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií