Cutie Stix Na cesty: šnúrky

Zobraziť katalóg
Cutie Stix Na cesty: šnúrky
Kreatívna hračka – výroba korálikov, ozdoba na šnúrky na topánkach, obsahuje: krájač, 8 bežných prútov Stix + palička Stix
Kód:  HRAif5750 Produktové číslo:  792189331166

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cutie Stix Na cesty: šnúrky Predaj skončil

Cutie Stix Na cesty: šnúrky

Obyčajné navliekanie korálikov vaše dievčatko už nebaví? Niet divu! Kreatívne súpravy Cutie Stix prinášajú originálny spôsob vytvárania vlastných šperkov – náhrdelníkov, náramkov, ozdôb do vlasov atď. V súpravách nájdete prúty rôznych veľkostí, farieb a motívov, ktoré si nakrájate krájačom a urobíte dierky podľa potreby. Koráliky potom môžete navliecť na šnúrku pomocou navliekača alebo si napríklad vyrobiť rôzne zvieratká či iné výrobky. V tomto Cutie Stix balení na cesty nájdete všetko, čo je potrebné na vytvorenie ozdôb na topánky alebo šnúrky.

Kľúčové vlastnosti Cutie Stix – Na cesty: šnúrky

  • Cutie Stix – výroba korálikov a ozdôb
  • Kreatívna výroba korálikov z priložených prútov
  • V balení nájdete prúty a všetko potrebné na vyrobenie ozdôb, ktoré sa navliekajú na šnúrky od topánok
  • Originálne ozdoby
  • Rozvíjanie jemnej motoriky a fantázie
  • Vhodné pre deti od 6 rokov

Obsah balenia:

  • 1 krájacia jednotka
  • 8 bežných prútov Stix
  • 1 palička Stix
Poznámka:
» Všetky pokusy a experimenty pre deti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cutie Stix Na cesty: šnúrky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cutie Stix Na cesty: tkaničky . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cutie Stix - Deko-Perlen für Schnürsenkel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cutie Stix - Deko-Perlen für Schnürsenkel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cutie Stix On the go: csipkék.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií