Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Discovery Ako urobiť sopku

Zobraziť katalóg
Discovery Ako urobiť sopku
Experimentálna súprava pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 10 rokov
Kód:  ZI128b Produktové číslo:  8595582214904

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Discovery Ako urobiť sopku

Discovery Ako urobiť sopku je luxusná náučná a zábavná súprava, ktorá je vhodná pre dospelých a deti od 10 rokov veku. Táto mimoriadna súprava poučí Vašich malých bádateľov o záhadnom a nebezpečnom svete vulkanológie, kde pomocou modelu vulkánu si môžu Vaši najmenší vybudovať krok za krokom svoju vlastnú sopku vrátane erupcie. Súčasťou balenia sú všetky potrebné komponenty ako napríklad model plastového vulkánu, papierové okuliare, látka pre erupciu, striekačka, špachtľa, plastová nádobka, karty sa sopkami a ich druhy a samozrejme náučná brožúra. S touto zábavnou súpravou sa Vaše deti nenútenou formou zoznámia so základmi vulkanológie.

Špecifikácia:

Výrobok je vhodný pre deti od 10 rokov veku.
Obsah balenia: 1× model plastového vulkánu, 1× papierové okuliare, 2× látka pre erupciu, 1× striekačka, 1× špachtľa, 2× plastová nádobka, 18× karta so sopkami, 1× brožúra

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
10 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
10 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky kreatívne a náučné hračky pre deti od 12 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Produktové línie: Dárková sada maxi korálků 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Discovery Ako urobiť sopku Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Discovery Jak udělat sopku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Discovery Explore - Wie man einen Vulkan baut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Discovery Explore - Wie man einen Vulkan baut. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Discovery Hogyan készíts tűzhányót.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií