Drevená hračka vyskakovacie dúhové zvieratká

Zobraziť katalóg
Drevená hračka vyskakovacie dúhové zvieratká
Drevená hračka pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 1 roka
Kód:  HRAnk004959 Produktové číslo:  3070900061057 Stránky výrobcu
Drevená hračka vyskakovacie dúhové zvieratká Predaj skončil

Drevená hračka vyskakovacie dúhové zvieratká

Máte doma hravé batoľa? Drevená hračka Vyskakovacie dúhové zvieratká bude preň tou pravou zábavou. Na prvý pohľad poteší kúzelnými ilustráciami na stabilnej základni. Malí motýlikovia priam pozývajú na podrobné preskúmanie. Akonáhle ale vaša ratolesť uchopí do ruky jedno zo zvieratiek, hra začína. Hlavnou úlohou je zasunúť drevenú tyčku do jedného z otvorov. Keď sa to podarí, mačička, alebo jeden z vtáčikov deti odmenia veselým výskokom. Vyskakovacie dúhové zvieratká z dreva sú navyše pôvabným doplnkom interiéru detskej izby.

Kľúčové vlastnosti drevenej hračky Vyskakovacie dúhové zvieratká

  • Jednoduchá hra Vyskakovacie dúhové zvieratká zaujme aj najmenšie deti
  • Očarujúce spracovanie jednotlivých súčastí vyzve batoľa na hranie
  • Vyskakovacie dúhové zvieratká sú vyrobené zo zdravotne neškodného dreva
  • Pútavá hra rozvíja jemnú motoriku a koordináciu ruky a oka
  • Drevená hračka Vyskakovacie dúhové zvieratká je perfektná na tréning sústredenia a trpezlivosti
  • Vhodné pre deti od 12 mesiacov

Drevená hračka Vyskakovacie dúhové zvieratká podporuje rozvoj dôležitých zručností

Vyskakovacie dúhové zvieratká nie sú obyčajnou zábavou na skrátenie dlhej chvíle. Dômyselné spracovanie a jednoduché pravidlá tejto veselej hry budú vyhovovať aj tým najmenším deťom. Pri hraní si príjemným spôsobom rozvíjajú jemnú motoriku a potrebnú koordináciu ruky a oka. Ak sa navyše zasúvanie jednotlivých vyskakovacích dúhových zvieratiek nedarí, trénujú svoje schopnosti sústredenia a trpezlivosti, ktoré sa im určite zídu.

Drevené Vyskakovacie dúhové zvieratká skrášlia detskú izbičku

Vyskakovacie dúhové zvieratká potešia deti svojím jednoduchým použitím. Ich čaro ale hrou nekončí – vďaka nápaditým ilustráciám budú aj roztomilým doplnkom v detskej izbičke. Pastelové farby vyskakovacích dúhových zvieratiek sa budú páčiť chlapcom aj dievčatkám.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
1 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
1 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky drevené hračky od 1 roka
» Všetky hračky pre deti od 1 roka

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drevená hračka vyskakovacie dúhové zvieratká Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěná hračka vyskakovací duhová zvířátka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Djeco Holzspielzeug Pop-up Regenbogentiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Djeco Holzspielzeug Pop-up Regenbogentiere. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fából készült játék pop-up szivárványos állatok.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií