Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Drevený domček pre bábiky – Residence

Zobraziť katalóg
Drevený domček pre bábiky – Residence
Domček pre bábiky – rozmery 74 × 60 × 30 cm (V × Š × H), 3-poschodový, 4-izbový, súčasťou obývacia izba, terasa, kúpeľňa, spálňa a kuchyňa, v balení hračky, viacfarebné vyhotovenie, vhodný od 3 rokov
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAa6130 Produktové číslo:  4020972015570
Drevený domček pre bábiky – Residence 174,90 € Momentálne nedostupné

Drevený domček pre bábiky – Residence

Predstavujeme hračku, ktorá sa stane splneným snom vášho dievčatka. Zaobstarajte jej úžasné útočisko pre jej bábiky a všetko ich príslušenstvo. Elegantný drevený dom hrajúci veselými farbami jeden taký splnený dievčenský sen bezpochyby predstavuje. Okrem vnútra zariadeného do najmenšieho detailu oslní neobyčajným vyhotovením verne kopírujúcim reálne obydlia. Nájdete tu výťah vybavený kľučkou, točité schodisko aj okná, ktoré možno otvoriť. Nielen bábiky sa tu budú cítiť ako doma.

Kľúčové vlastnosti

  • Detailne vypracovaný interiér aj exteriér
  • Jednoduchá manipulácia
  • Priateľské farebné vyhotovenie
  • Kompletné príslušenstvo
  • Podpora fyzického aj duševného rozvoja detí

Kvalitný a zdravotne neškodný materiál

Nemecká firma RaKonrad sa výrobou kvalitných drevených hračiek zaoberá už od roku 1996. Všetky jej hračky nesú označenie CE, čo v praxi znamená, že sú vyrábané presne podľa náročných európskych noriem pre bezpečnosť hračiek. Použité farby boli špeciálne vyvinuté pre kontakt s deťmi, sú odolné aj proti ich slinám. Drevo, z ktorého sú hračky vytvárané, má vo väčšine prípadov svoj pôvod v lesníckych spoločnostiach, ktoré sa zapájajú do procesu zalesňovania. Okrem nekončiacich hodín neutíchajúcej zábavy sa vám tak do rúk dostáva možnosť podporiť zachovanie prirodzene rastúcich lesov.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
300 mm Hotovo!
Určenie
Pre dievčatá Hotovo!
Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
3 rokov Hotovo!
Počet poschodí
3 Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
300 mm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Určenie
Pre dievčatá Hotovo!
Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
3 rokov Hotovo!

Domček

Počet poschodí
3 Hotovo!
Počet miestností
4 Hotovo!
Miestnosti
Obývacia izba, Terasa, Kúpeľňa, Spálňa, Kuchyňa Hotovo!

Farba

Farba
Viac farieb Hotovo!

Balenie

Súčasť balenia
Hračky Hotovo!

Rozmery

Dĺžka/hĺbka
30 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
74 cm Hotovo!

Typ príslušenstva

Typ príslušenstva
Dom Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drevený domček pre bábiky – Residence Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěný domeček pro panenky - Residence. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puppenhaus Residenz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puppenhaus Residenz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RaKonrad Fa babaház.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií