Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál MPLA316367

Drevený proplétací klaun

Zobraziť katalóg
Drevený proplétací klaun
Herná sada Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  BR078 Produktové číslo:  8594166097421
Drevený proplétací klaun Predaj skončil

Drevený proplétací klaun

Proplétací klaun je skvělá hračka, při které se vaše ratolest nejen zabaví, ale přirozeným způsobem rozvíjí motorické schopnosti. Základ tvoří kostra klauna, na kterou lze pomocí barevných provázků zakončenými dřevěnými tyčinkami přivazovat nejrůznější předměty. V balení je na výběr několik součástek. Klaun tak může během okamžiku například změnit barvu svých botiček či barvu motýlka. Vybavit ho můžete míčem nebo balónkem. Kromě citu v rukou se rozvíjí také kreativita dětí a trénuje se jejich soustředěnost. Součástí je dřevěná krabička, díky které bude mít klaun své stálé místo.

Parametry a specifikace:

rozměry:
17 x 5 x 21 cm

doporučený věk:
od 3 let

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drevený proplétací klaun Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěný proplétací klaun. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Holz Weben Clown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Holz Weben Clown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fa szövés bohóc.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií