AlzaPlus+ kancelář Alza pre firmy

Emipo Sova valcové

Zobraziť katalóg
Emipo Sova valcové
Vrecko na prezuvky pre dievčatá, vhodné od 6 rokov, rozmery: 34×23cm
Kód:  SPTsc0135 Produktové číslo:  8594160675854

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Emipo Sova valcové

Vybavte svojho malého školáka priestranným (23 × 34 cm; 0,105 kg) a štýlovým vakom na prezuvky EMIPO Sova. Vrecko má valcový tvar a v prednej časti má veľké vrecko na zips, do ktorého sa hravo zmestia všetky ďalšie potrebné veci. Vo vrchnej časti je navlečená šnúrka s koncami zašitými v spodnej časti vrecka. Šnúrku je možné stiahnuť tak, že vrecko sa dá nosiť ako športový vak a aj na chrbte ako batoh, alebo na ramene ako taška. Na celej prednej strane vrecka je farebný motív s roztomilou sovičkou. Vrecko na prezuvky môžete skombinovať s celou kolekciou školských pomôcok s rovnakým motívom.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Emipo Sova valcové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emipo Sova válcový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emipo Eule Trainingsbeutel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emipo Eule Trainingsbeutel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Emipo Baglyos Iskolás Táska.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií