Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Enchantimals Jessa Jellyfish & Marisa

Zobraziť katalóg
Enchantimals Jessa Jellyfish & Marisa
Bábika – výška 21.5 cm, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAif6389a Produktové číslo:  ASRT0887961552430

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Enchantimals Jessa Jellyfish & Marisa

Enchantimals sú bábiky z rozprávkovej ríše. Všetky tieto dievčatká milujú zvieratká a starostlivosť o ne je pre Enchantimals všetkým. Každá z nich má svojho obľúbenca, s ktorým má vždy veľa spoločného. Nielen vlastnosti, ale dokonca aj vzhľad. Bábika Enchantimals Jessa Jellyfish má nadovšetko rada svoju kamarátku, medúzu Marisu. Jessa Jellyfish je veľká parádnica, má nádherné oblečenie a navyše si rada farbí vlasy. A to s vašou pomocou – stačí len trocha vody. Užite si zábavu a farbenie vlasov s bábikou Enchantimals Jessa Jellyfish a jej kamarátkou Marisou.

Kľúčové vlastnosti bábiky Enchantimals Jessa Jellyfish & Marisa

  • Súčasťou súpravy je bábika, medúza, jej malé akvárium a aplikátor na farbenie vlasov
  • Bábike sa dajú farbiť vlasy
  • Medúza Marisa môže držať aplikátor v plutve
  • Farby bábiky Enchantimals Jessa Jellyfish a medúzy Marisy sú perfektne zladené
  • Hra s detskou súpravou podporuje kreativitu a fantáziu
  • Jessa Jellyfish je súčasťou série Enchantimals
  • Môžete nazbierať všetky bábiky
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Bábiky Enchantimals a zvieratká k sebe ladia

Bábika Enchantimals Jessa Jellyfish si na svojom oblečení dala záležať. Nosí modro-biele tielko s motívom medúzy, saténovú balónovú sukňu s motívmi mušlí, ktorá sa dá dať dolu a žiarivé fialové topánky. Motívy medúzy má aj na zápästí a vo vlasoch. Bábike Jessa Jellyfish sa dokonca dajú farbiť vlasy. Stačí, keď aplikátor namočíte do studenej vody, potriete vlasy a ich farba sa zmení z ružovej na tmavohnedú. Chcete, aby bábika mala opäť ružové vlasy? Potrite vlasy aplikátorom namočeným v horúcej vode. Farbenie s úsmevom sleduje Marisa, Jessina usmievavá svetlomodrá medúza.

Veľkosť:
21,5 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky bábiky Enchantimals

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Enchantimals Jessa Jellyfish & Marisa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Enchantimals Jessa Jellyfish & Marisa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Enchantimals Jessa Jellyfish & Marisa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Enchantimals Jessa Jellyfish & Marisa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Enchantimals Jessa Jellyfish & Marisa.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií